tiistai 2. maaliskuuta 2010

Keltainen alkuviikko, Kollane nädala-algus

Meidän keltaisen värin sävyttämä viikko alkoi sunnuntai itana, kun nuorimmainen elämän ensimmäisen kerran joutui kokemaan oksentamisen "riemun". Eli siitä lähtien hän on ollut jonkin-näköisessä oksennustaudissa. Olohuoneen toinen sohva on vuorattu  vanhoilla peitoilla yms. ja  varattu hänen päivä-torkuille. Alkaa olla neiti aika väsynyt, kun ei mikään oikein tahdo pysyä sisällä, toivottavasti saadan tauti selätetty pian, ettei jouduta tiputukseen. Siellä se nyt taas torkkuu ja kerää voimia (kuva tästä hetkestä).
***
Meie kollase varjundi saanud nädal algas pühapäeva õhtul kui pesamuna oksendas oma elu esimese korra. Ja oksendab siiani. Suure toa diivan on kaetud vanade tekkidega ja seal käib ta mitu korda päeva jooksul väikseid uinakuid tegemas. Nii ta  ka praegu  teeb, kogub jõudu (pilt tehtud hetk tagasi). Loodame, et saame haigusest ruttu lahti, sest kui organism liiga ära kuivab suurest oksendamisest, tuleb haiglasse kobida...
Mutta kuten kuvasta näkyy, on meillä välillä pirteitä ja hauskoja hetkiäkin
***
Kuid nagu pildilt näha on piiga vahepeal siiski ka rõõmus ja toimekas

Isosiskotkin auttavat piristämään pientä ja pelleilevät aina mahdollisuuden tullen
***
Suured õed aitavd rõõmustamise töös ja tembutavad igal võimalusel

Kuviin eksyneet tulppaanit ostettin 7v tytön avustuksella la aamulla, ja osasi tyttö valita hyvän nipun - vieläkin kukat näyttävät tosi raikkaalta ja "uusilta". Monesti ne tahtoo  nuukahtaa jo parin maljakko-päivän jälkeen.
***
Piltidele eksinud kollased tulbid ostsime laupäeval 7a tirtsu soovil ja abil. Ja valis teine väga hea kimbu - tulbid on siiani väga kaunid ja "uued". Tihtipeale kipuvad longu vajuma juba peale paaripäevast vaasis olekut.

2 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista pikkuiselle!

    VastaaPoista
  2. Kiitti! nyt näyttääkin siltä, että pahin on takana, aamupv "tyhjennyksen" jälkeen on kaikki syöty/juotu pysynyt sisällä ja neiti aika hyvinvoivan oloinen :)

    VastaaPoista