keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Ajankohtaista. Päevakorral

Hellurei ja hellät tunteet! Pikkuinen kun on kivasti parantumassa ja enää ei sillä oo kun hieman yskää, niin uskalletiin tänään kunnon ulkoilulenkille ja käytiin myös hieman shoppailemassa. Tuntuipas hyvälle.. Ennen koululaisten kotiintuloa pyöräytetiin vielä pellillinen omenapiirakkaa ja Pirkka lehdessä ollut suklaa-vaahtokarkki herkkuja (ohjetta sovellettiin omaan makuun sopivaksi)
***
Et pisitirts paraneb jõudsalt ja nüüd ainult pisut veel köhib, siis julgesime täna käia õues päris pika tiiru ja umbes sama pika tiiru tegime ka poodidesse, kust siis oli vaja ju üht-teist ikka osta kah. Oli päris mõnus.. Ja enne kui koolilapsed koju tulid tegime veel ka ühe õunakoogi ja sellist kirju-koera moodi asja (ma lihtsalt ei tea, mis see eesti keeles on.. ja seletada ei viitsi ,aga vaadake pildilt)
Kaupoista tarttui mukaan hieman vaateita lapsille, nillä mokomilla kun on taipumus kasvaa ilman lupaa kysymättä ja ajankohdastakaan eivät paljon välitä... Tänään en pysty esittelemään muuta kun nuorimmaiselle ostettua takkia (ja pipoa), jos tuuri käy ja saan huomenna isommatkin malli hommiin, saattaan esitellä loputkin ostokset!
***
Poodidest sai ostetud pisut riideid lastele, neil on ju kole komme kasvada ilma luba küsimata ja siis kui heaks arvavad... Täna võin näidata vaid pisitirtsi kevad-jopet (ja mütsi) aga kui homme õnn naeratab ja saan meelitatud suuremad lapsed ka oma riietega kaamera ette, siis näitan ehk neile ostetud rõivatükke kah!

Minusta takissa aivan ihana väri ja mallikin suht kivan-oloinen. Tosi vaikea nykyään löytää sellaisia väreiltä ja kuoseilta hieman hillityimpiä   vatteita, kun  kaikki tahtoo olla mun makuun hieman liian värikkäitä, tai sitten liian kaliita... PS. takin kauluksesta näkyy itse tekemäni villatakki :)
***
Mulle väga meeldib jope värv ja lõikel pole ka väga viga. Tundub, et praegusel ajahetkel on päris raske leida selliseid rahulikuma värvi-skaalaga rõivatükke, kipuvad olema minu maitse jaoks liiga värvilised, või siis liiga kallid... PS. jope kaelusest paistab enda tehtud kampsun :)


1 kommentti:

  1. voi kun näyttää herkulliselta! Sekä karkit että vaatteet! Kieltämättä vaatteet ovat ihan liian usein luvattoman kalliita...

    VastaaPoista