maanantai 8. maaliskuuta 2010

Tänään meillä.. Täna meil..

... juotiin naistenpäivän kahvit ja herkuteltiin eilen väsäämälläni kakulla (maidoton ja munaton hedelmäinen hyydykekakku)
***
...joodi naistepäeva kohved ja söödi eile õhtul tehtud tarretise kooki. (muna ja piimata, puuviljadega jogurti-tarretisekook)


...virkkasin loppuun Hahtuvaisen jämistä eilen aloitetun patalapun ja huovutettiin se pyykkikoneessa ihmisen-kokoiseksi. Se tulee meidän tulevan mökin kesäkeittiöön. Mökkiä varten on säästölippaassa jo muutama kolikko...
***
...heegeldasin valmis eile õhtul kinda-lõnga jäänustest alsutatud pajalapi ja vildistasin selle pesumasinas inimese-suuruseks. Selle koht saab olema meie tulevase maa-majakese õueköögis. Majakese jaoks on hoiukarbis juba mõned mündid....

...voitiin jo huomattavasti paremmin ja päivä meni lähes kuumeettomana. Ruokaakin maisteltiin jo paremalla ruokahalulla. Jospa huomenna jo uskalletaan  ulos pienelle lenkille!
***
...oldi juba märksa tervemad ja palavikku praktiliselt enam ei olnud. Söögi-isugi paistab tasapisi tagasi tulevat. Ja ehk me julgeme homme juba natukeseks õuegi minna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti