perjantai 5. maaliskuuta 2010

Ei hätiä mitiä.. Ei miskit hullu

Lääkärissä käyty ja ei tytöllä mitään vakavampaa. Keuhkojen äänet puhtaat ja korvat siistit. Joku flunssa vaan, hunajavettä lääkkeeksi. Tykkäsin kovin meidän omalääkäristä (meidän eka vierailu siellä tän vuoden aikana mitä ollaan Vantaalla asuttu) - ei ruvennut heti lääkkeitä määräämään, se taitaa olla aika harvinaista nykyään - jos ei muuta, niin jonkun yskää helpottavan litkun joku toinen olisi saattanut kirjoittaa. Seurataan nyt kuitenkin tilannetta, jos ei ensi viikolla ole tauti ohi, niin mennään uudestaan.
 Ja vaik en olekaan mikään suklaan ystävä, niin hyvien uutisten kera maistui kotiin tullessa kupponen kahvia ja palanen Tuplaa :)
***
Arsti juures käidud ja vähemalt praegu ei ole tirtsul miskit tõsisemat tauti. Kopsuhääled puhtad ja kõrvad kah! Meie perearst jättis väga sümpaatse mulje (esimene kord kui selle Vantaal elatud aasta jooksul vastuvõtul käisime) - ei hakanud kohe rohtusid määrama ja see paistab olevat tänapäeval siin kandis üpris hauruldane, mõni teine oleks ilmselt soovitanud mõnd köha lahtistavat mikstuuri, aga meie arst ütles, et mee-vesi on parim! Jälgime nüüd kuis tirts paraneb ja kui tuleval nädalal veel tõbine on, eks siis läheme uuesti.
Ja kuigi ma ei ole just shokolaadi sõber, siis täna koju tulles maitses heade uudsite juurde tassike kohvi ja tükike Tupla shokolaadi :)

Ihan tiedoksi vaan, että tässä yläkuvassa possu ei ole kupissa, vaan ammeessa ja kylvyssä. Kai se tyttö leikinkin kauttaa jo näyttää mitä kaipaa... Ja joskus kyllä näyttää suoralla toiminnallakin... Uloskaan kun ei olla kunnolla päästy moneen päivään, niin kova sinne on hinku ...
***
Ja teadmiseks, et see põrsas ülemisel pildil ei ole kruusis, vaid vannis pesemas. Ilmselt tirts näitab juba ka mängu kaudu, millest puudust tunneb. Rohkem siiski otsese tegutsemise kaudu... Õues pole ju mitu päeva käidud ja kõvasti piiga sinna kipub...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti