sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Kukkamattotumppu. Lillvaiplabak

Otsikossa kait tulkitsemisen varaa..  Mies toi eilen kukkia, selitteli, että naistenpäiva tulossa ja hän tuo nyt kun muistaa, ja kun ne kukatkin viel niin kiinni, niin maanantaina on varmaan parhaimillaan. :) Kiitos ja pusu!
***
Pealkirja tõlgendus vaba.. Mees tõi eile lilli, seletas ise, et naistepäev tulemas ja ta toob nüüd kui veel meeles on ja õied neil ka veel niin nupus, et esmaspäevaks on kindlasti ilusti lahti  :) Aitäh ja musi!

Eilen sitten päätimme, että oksennusvaara ohi ja laitetaan matot takaisin lattialle. Käytiin sitten miehen kanssa vuorotellen pihalla mattoja tamppaamassa. Oli ihana saada puhtaat auringolle tuoksuvat matot puhtaille lattioille. Kuvassa viimeinen matto odottaa pääsyä pikku-tyttöjen (7v&9v) huoneen lattialle
***
Eile otsustasime, et oksennus-oht selleks korraks möödas ja vaibab võib põrandale tagsi panna. Käisime siis mehega kordamööda väljas vaipu kloppimas. Oi küll oli mõnus, kui sai puhastele põrandatele päikese järgi lõhnavad puhtad vaibad. Pildil ootab viimane vaip tirtsude (7v&9v) toa põrandale minekut.

Ja vaikka tä viikko menikin suuremmalta osin sairastaessa ja siivotessa, niin joten-kuten  ehdin siinä sivussa tehdä 7v tytölle lupaamani tumputkin. Tällä kertaa sitten neuloin resorin heti alkuun ja hyvä tuli. Paksumpien puikkojen ja vaan 35 min pesuohjelman ansiosta tumpuista tuli joustavammat ja pehmoisemmat kuin edellisista, tosin, hieman ohuemmat.
***
Ja kuigi möödunud nädal läks põhiliselt põdedes,põetades ja koristades, sain siiski miskitmoodi valmis tehtud ka 7a tirtsule lubatud labakud. Seekord siis tegin varre kohe alguses ja õnnestus ka nii kenasti. Tänu paksematele varrastele ja lühemale (vaid 35 min) pesuprogrammile ssain kinnastest pehmemad ja vähem jäigad kui eelmistest, tõsi küll, ka pisut õhemad.

Mutta huovutettujen tumppujen käytössä ilmeni ongelma, johon en ollut varautunut. 
9v. tuli eräänä päivänä koulusta ja sanoi, ettei hän oikein haluaisi enää pitää näitä tumppuja, koska ne saa hänen kädet haisemaan vanhoille Akkareille...  
  eli se villan haju.... :)
***
Kuid vilditud kinnaste kasutamisel ilmnes probleem, mida ma ei osanud oodata. 
9a tirts tul ükspäev koolist ja ütles, et ta ei tahaks enam neid kindaid kätte panna, sest nendest jääb tema käte külge vanade Piilupart Donald-ajakirjade/lehtede hais.. 
   ehk siis villa lõhn... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti