torstai 11. maaliskuuta 2010

Sinitarraa ja ompeluksia. Kleepkumm ja õmblustööd

Jos nyt joku ei vielä tiedä, niin korvakorut/koristeet pysyvät vallan mainiosti paikalla myös sinitarralla. 7v tyttöni ainakin on sitä mieltä ja mitä isommat edellä sitä pieni perässä (osaa jo vaatia).. No mikäs siinä kun siitä kerran niin iso ilo syntyy :)  ja kampauksellahan ei mitään väliä kunhan on sisäisesti hienolla päällä ;)
***
Kui nüüd mõni veel ei tea, siis kõrvarõngad/ehted püsivad kenasti paigal ka kleepkummi abil. Vähemalt minu 7 a tirts on sellisel seisukohal ja mida suuremad ees, eks seda väiksem järel ( oskab ju juba nõuda).. No mis seal siis ikka kui see kord nii suurt rõõmu teeb ja soengul pole mingit tähtsust, pea-asi, et on seesmiselt peen olek ;)


Eilen pyysi 7 vuotias neulaa ja lankaa, vaaleata lankaa. En kysellyt mitään, annoin vaan. Ja kohta se tuli ja näytti, että oli  korjannut pupun tassut jotka olivat leikissä hajonnut. Tuntui tosi kivalta, että joskus tehdän omatoimisesti muutakin kuin kolttosia :)
***
Eile küsis 7a tirts mult niiti ja nõela. Ma ei küsinud miks, ja andsin mis palutud. Ja varsti tuli tirts ja näitas, et oli ära parandanud manguhoos katki läinud jänku jalad. Oli päris tore tunne, et vahel tehakse iseseisvalt muudki kui igasugu tempe.


1 kommentti: