torstai 4. maaliskuuta 2010

Salaisia yrttejä.. Salajasi ürte..

.. jos nyt joku antais tähän vatsatautiin, niin kokeilisin. Mutta ei kai tähän noro-virukseen (sitä nyt on kuulemma liikkeellä) auta kuin aika. Meidän 7 hengen porukasta vaan yksi ei ole sairastunut. Toisaalta positiivista - kohta se kai loppuu. Mietityttää nyt vaan se nuorimmainen.. Vaik oksentelu ja ripulointi loppui jo tiistaina, niin nyt vaivana ikävä limainen yskä ja kuume. Jos huomenna hänen olotilassa ei parannusta, niin piipahdetaan lääkärissä.
***
..kui keegi nüüd pakuks meie oksendamis-haiguse vastu , siis prooviks järele küll. Meie 7 liikmelisest perest vaid üks ei ole haigust veel saanud (vähemalt põdenud mitte). Samas annab see lootust, et see rumba varsti lõpeb. Pesamuna pärast pisut muretsen... Kuigi tal oksendamine lõppes juba teisipäeval, siis nüud on tal mingi vastik limane köha ja palavik. Kui homme hommikul paranemis-märke näha pole, eks siis käime piigaga tiiru arsti juures.

Jos nyt jotain positiivista tästä sairastelusta pitäisi löytää, niin on meidän lattiat ainakin kuurattu moneen kertaa  ja tosi huolellisesti... Ja esikoinen, joka on ainoana säästynyt sairastelulta, on ihan oma-aloitteisesti koettanut auttaa meitä, tautisia, mahdollisemman paljon. Kiitos, rakas tyttäreni siitä! (Ja pian väitellään taas niin, että ovet paukkuu ;)
***
Kui nüüd sellest haiguse-perioodist miskit posittiivset otsida, siis vähemalt on meie põrandad mitu korda ja väga hoolikalt puhtaks küüritud. Ja Vanim tütar, kes ainsana pole veel haigestunud, on täiesti vaba-tahtlikult ja oma-algatuslikult aidanud meid, põdejaid, nii palju kui on osanud. Aitäh selle eest, kallis tütreke! (Ja varsti me taas riidleme nii, et uksed pauguvad ;)  

2 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista koko perheelle! Noro-virus on kyllä tosi ikävä ja ärhäkkä tauti. Itse kanssa sairastin sen keväällä, kamalin tauti ikinä! Vähän kanssa silloin mietitytti, kun kuitenkin odotin Tyttöstä, onneksi kaikki meni kuitenkin hyvin.

    VastaaPoista
  2. Niin, tästä viruksesta kai on se kaupunki-legendakin, että valtiomiesten neuvottelupöydässäkin on laatat lentänyt :)
    Ps. Aletaan olla jo kivasti voiton puolella!

    VastaaPoista