perjantai 24. syyskuuta 2010

Sienisalaatti. Seenesalat.

Tänään oltiin vaan. En saanut aikaiseksi muuta, kuin korjasin itselleni sopivaksi kirpparilta ostamani farkut ja tein eilisestä huimasta sienisaaliista (kaksi kourallista) sienisalaattia.
***
Täna lihtsalt olime. Ei saanud tehtud muud, kui õmblesin endale sobivaks kaltsukast ostetud teksad ja tegin eilsest meeletust seenesaagist (kaks peotäit) seenesalatit.


Oli mukavan "löysä" päivä. Illalla poltettiin kynttilöitä ja luettiin olkkarissa kynttilänvalossa iltasatua. Kolme nuorinta tyttöä jatkoivat iltaohjelmaa vielä pienillä musiikki ja tanssi esityksillä. Nyt lapset nukkuu. Kynttilät palavat vieläkin..
***
Oli mõnus "lõtv" päev. Õhtul põletasime küünlaid ja lugesime suures toas küünlavalguses õhtujuttu, Kolm noorimat tirtsu otsustasid jötkata õhtut veel väikese muusika ja tantsu etendusega .Nüüd lapsed magavad. Küünlad põlevad ikka veel..

3 kommenttia:

 1. Nami, sienisalaattisi näyttää herkulta. Löysät päivät on välillä ihania. Ja ihana nauttia näin syksyisin kynttilänvalosta ja rauhallisesta menosta.

  Mukavaa sunnutaipäivää Eve. Sinä olet kyllä ahkera bloggaaja! :)

  VastaaPoista
 2. Teidän ilta kuulostaa upealle:)

  VastaaPoista
 3. Marika - Kiitos! tä mun ainoa "harrastus" ja jonkinlainen henkireikä, se kai selittää bloggaus-tahtini :)

  dibsukka - :) Kiva kun poikkesit! Ja mahtava kun kommentoitkin! Kävin myös sinun kivaa blogia kurkkaamassa, tulen jatkossakin :)

  VastaaPoista