torstai 9. syyskuuta 2010

Asiaa maidosta. Piima juttu.

Pari päivä sitten näin paikallisen ruokakaupan edessä kun noin 16 kesäinen nuori urheilullinen kaveri veteli suoraan  litran tölkistä maitoa. Näky lämmitti mieltäni ja toi mieleen nuoruuden, kun vastaavanlainen kuva oli enemmän sääntö kuin poikkeus. Nykyään valitettavasti näkyy sen ikäisten kavereiden kourassa usieimmiten energiajuomatölkkejä. Tuli vaan ajatus, että jos maitokin olisi peltitölkeissä, niin tarttuisiko se helpommin kaupasta nuorten mukaan!?
Ps. En ole ihminen, jonka mielestä kaupasta saatava maito on paras ja terveellisin juoma mitä olla voi,
 mutta kyllä se energiajuomat ja limsat voittaa!
***
Mõned päevad tagasi nägin meie kohaliku poe eest  kuidas üks umbes 16 aastane sportlik noormees jõi otse pakist piima. Pilt soojendas minu vana südant ja tõi meelde ajad, kui selline käitumine teatud ringkondades oli pigem reegel kui erand. Tänapäeval näeb noorte käes kahjuks rohkem energiajoogi purke. Tuli selline mõte, et kui piima ka müüdaks sellistes plekkpurkides, äkki noored ostaks seda meelsamini!?
Ps. Ma ei ole siis sugugi selline inimene, kelle meelest poest saadav piim on eriti hea ja tervislik, kaugel sellest, aga usun, et energiajoogid ja limonaadid võidab ta iga kell.

Kuva ei ole oma. Vaan tästä
***
Pilt ei ole oma. Vaid siit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti