maanantai 13. syyskuuta 2010

Naamiaiset. Maskipidu.

Lauantaina keskellä päivää ilmoitti 8v tyttö, että illalla 18.00-22.00 on naamiaiset ja jos joku tulee ilman, että on asianmukaisesti  puketunut, niin se joutuu heti nukkumaan. Saatiin kuitenkin neuvoteltu tapahtuman ajankohdaksi 19.00 -20.30. Kuvat tulee nyt ihan väärässä järjestyksessä. Ilta loppui parvekkeella kynttilöitä polttaessaan.
***
Laupäeval keset päeva teatas 8a tirts, et õhtul kell 18.00-22.00 on maskipidu ja kes tuleb ilma kostüümita, see peab kohe ära magama minema. Saime siiski läbiräägitud nii, et kella-ajaks jäi 19.00-20.30. Pildid tulevad nüüd küll täiesti vales järjekorras. Õhtu lõppes rõdul küünlaid põletades.Kun valoa veel riitti, syötiin parvekkeella poikkeuksellisen runsas iltapala. Naamiaisissa  vieraillut Taikaviitta  oli taikonut meille pöytään harvinaisia herkkuja ja innostui vielä grillaamaankin.
***
Siis, kui valgust veel piisas, sõime rõdul rikkaliku õhtusöögi. Maskipeol osalenud "Võlukeep"(?) oli võlunud meile lauda haruldasi maiustusi ja grillis meile koguni vorstikesi.

Ennen runsasta iltapalaa piti tietenkin kasvattaa nälkää. Sitä varten oli naamiaisten alullepanija järjestänyt meille diskon. Ja että kaikkien  tekisi varmasti mieli liikutella diskossa hieman koipia, saimme ennen sitä  istua kuuntelemassa vitsikirjasta vitsejä ja seurata myös Taikaviitan esiintymistä.
***
Enne suurt õhtusööma-aega oli loomulikult vaja tõsta isu. Selleks oli korraldatud disko. Ja et me viitsiks oma jalgu liigutada, pidime enne diskot kenasti kuulama naljaraamtust naljasid ja vaatama "Võlukeebi" võlutrikke.

Ja jos maineeni ei vielä ole mennyt, niin tän seuraavan jälkeen lähtee kait lopullisesti...
"Hullu Tiedenainen ja Taikaviitta"
***
Ja kui mu maine veel päris läind pole, siis peale järgmist pilti läheb vist lõplikult...
"Hull Teadlane ja Võlukeep"

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaaa, oi jospa oisit saanut olla mukanaaa...

Seuraavat naamiaiset on sovittu Halloweenin seudulle, täytyykin ruveta etsimään sopivia (K7) kummitusjuttuja..
***
Kõigil oli väga tore.
Järgmine "kostüümipidu" on plaanis hingedepäeva paiku, peabki hakkama vaikselt sobivaid kummitus-jutte otsima... 

3 kommenttia:

 1. hauska! :-) tekis mieli itsekin järjestää naamiaiset näiden kuvien jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Oma-aloitteinen ja luova lapsi on kyllä parasta ikinä vanhemmille!

  VastaaPoista
 3. Satu - ei kun menoksi vaan! :) Ja kohta sun omat tytöt järjestää vaikka mitä juhlia ;)

  e.t.h - yleensä kyllä :) , välillä vaan ottaa koville, kun sitä luovuutta viljellään joskus kotin ulkopuolellakin aika näyttävästi, maalataan metsää siniseksi tai koristellaan kurakukilla naapuritalon seiniä.. ;)

  VastaaPoista