keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Kokeilumielessä... Huvipärast...

...ja vähän siinä toivossa, että saisi apua selkävaivoihin, kävi mieheni eilen akupunktio-hoidossa. Kotiin tullessaan sanoi, että onpas outo olo, rento ja jotenkin painava. Nosti paidan ylös ja kysyi, näkyykö jotain jälkiä... Odota, sanoin ja hain kameran..
***
.. ja pisut ka lootuses, et ehk aitab seljahädade vastu, käis mees eile nõelravis. Kui koju jõudis, teatas, et on kuidagi kummaliselt lõtv ja rauge tunne. Tõstis pluusisaba üles ja küsis, et kas mingeid jälgi ka näha on... Oota pisut, ütlesin ja tõin fotoka.. 


Vielä 4 käyntiä edessä.
***
4 korda peab veel käima.

4 kommenttia:

 1. Kuppauksessa siis käynyt hän.
  Toivottavasti apua tulee.
  Itselläni on menossa edelleen kiropraktikkohoito ja olo vaihtelee kivuttomasta melko koviin kipuihin ja ihan on kuulemma normaaliakin. Huomenna taas niksauteltavaksi.

  VastaaPoista
 2. Oho, onpa jäljet! Kuppausta tai akupunktiota en ole koskaan kokeillut, mutta varsinkin akupunktio kiinnostaisi.

  VastaaPoista
 3. Jarna - akupunktiossa.. imukupeilla yritettiin vetää ja venytellä lihaksia samalla kun neulat oli vieressä lihaksia rentoutumassa :)

  Jassu - mäkin mielenkiinnolla odotan miehen "tuloksia", että voisi sitten joskus itsekin kokeilla :)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti tuosta akupunktiosta olisi apua. Eräs ystävättäreni sai omaan selkäongelmaansa apua akupunktiolla, mutta valitettavasti hänen vaivansa uusii aika ajoin. Hoidon vaikutus kestää vain jonkin aikaa ja sitten selkävaiva palaa takaisin.

  VastaaPoista