maanantai 27. syyskuuta 2010

Lankaleikit. Lõngamängud

Tänään aamupäivällä, isompien lasten ollessaan koulussa, tutkitiin nuorimmaisen kanssa meidän lankavarastot. Näin syksyisin on enemmän aikaa neuloa ja virkata, joten tilannekatsaus oli paikallaan. Että tyttö halusi kokeilla myös virkkukoukkuja ja neulepuikkoja ja se touhu näytti aika lystikkäältä, niin päätettiin yhdessä järjestellä pieni kuvaus-sessio meidän parvekkeella - muualla ei oo riittävästi valoa. Oli kuitenkin sen verran viileätä, että pipot oli pistettävä päähän ja villasukat jalkaan toisten sukkien päälle. Meillä oli oikein hauska!
***
Täna hommikupoolikul, kui suuremad lapsed olid koolis, käisime pesamunaga läbi minu lõngakorvid. Sügisel on kummalisel kombel rohkem aega kududa ja heegeldada, seega oli hea meeldetuletada, että mida on ja mida on vaja.. Tirts tahtis proovida ka vardaid ja heegelnõelu ja see vast tore oligi. Siis mõtlesimegi, et teeme pisut pilti kah. Meie rõdul, ainuke koht, kus pisut rohkem valgust. Kuna ilm oli ikka päris külm, siis tuli müts pähe pista ja villased sokid veel teistele sokkidele peale tõmmata. Meil oli ikka päris lõbus kohe!
 Illalla käytiin vielä ihailemass auringonlaskua. Ja missä muualla, kun Helsinkin katolla, eli Malminkartanon jättärin huipulla.
***
Õhtul käisime veel päikeseloojangut imetlemas, Ja kus siis mujal, kui Helsingi "lael", Malminkartanon vanast prügimäest tehtud tehismäe otsas.


7 kommenttia:

 1. Taivas miten suloinen tuo tyttönen on! <3 <3 Nyt ei riitä edes sanat.. ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana tyttö ja kauniita kuvia!
  Tuo taivaskin on ihan mieletön.

  VastaaPoista
 3. villapeikko- :) mulle ka meeldivad, aga kahjuks ei või võtta tegemise au endale - ostsin need sokid kirbukalt 10 sendi eest.

  Jellona - :)

  Jassu - ehittiin vuorelle auringonlaskua kuvaamaan just sopivasti - 10 min myöhemmin olisi ollut jo myöhäistä :)

  VastaaPoista
 4. Niin kivoja kuvia suloisesta tyttösestä!

  Onko suoraan kamerasta vai käsiteltyjä? Onkos sulla vielä liven ohjelma käytössä vai oletko ottanut jonkin toisen käyttöön?

  VastaaPoista
 5. Kikka - tytön kuvia olen live'n ohjelmassa hieman käsitellyt. Pikkasen olen päässyt tutkimaan myös picasa'n kvankäsittelyohjelmaa ja sitten sain vinkin myös sellaisesta kuin, picnik ohjelmasta, mut siihen en ole ehtinyt vielä tutustumaan.

  VastaaPoista