maanantai 9. elokuuta 2010

Meidän Hyacint Bucket. Meie Hyacinth

Mieheni on opettanut nuorimmaiselle, että suojatien edessä pysähdytään ja katsotaan, tuleeko autoja. Tänäänkin  pysähdytiin. Tuleeko autoja? TULEE, KYLLÄ TULEE, sanoi tyttö.. vaik ei autoja näkynyt mailla halmeilla.  Meidän Hyacinth, sanoi mies. Kyllä sieltä kohta ihan  varmasti joku auto tulee..
parasta varoa!
***
Mees on õpetanud pesamunale, et vöötraja ees tuleb seisma jääda ja vaadata, kas autosid tuleb. Täna jäime ka seisma. Kas tuleb autosid? TULEB, TULEB KÜLL, teatas tirts.. kuigi ühtki autot polnud näha. Meie Hyacinth, ütles mees. Varsti kindlasti mõni tuleb..
parem olla ettevaatlik!

                                                                             
***
Löytämämme tontti vietiin neniemme edestä.. ollan viel näissä asioissa aikamoisia räkänokkia näköjään. Tunnistetaan kyllä arvokas, hyvä, mut edullinen kohde, mutta unohdettiin, että näillä markkinoilla nopeus on valttia.. Ollaan taas hitusen viisaampia. No, en sure sitä sen enempään.
 Ei kuuluu tyyliini. Etsintä jatkukoon!
***
Krunt, mille Eestist suvekodu jaoks leidsime, viidi meie nina eest. Nagu näha, oleme sel alal alles parajad tattninad. Saime aru küll, et krunt on väärtuslik kuid odav, aga unustasime, et kes ees, see mees.
Oleme nüüd jälle karva võrra targemad. 
Otsingud jätkuvad!

1 kommentti:

  1. No pöh!

    Oikea asenne, ei se suremalla parane tai muuksi muutu!!
    Kyllä se THE TONTTI vielä löytyy!!!

    VastaaPoista