tiistai 24. elokuuta 2010

Kunnia vessapaperille. Au vetsupaberile.

Tunnelma meidän tietokonen ympärillä on erittäin tiivis nyt, kun miehen tietokone hajosi. Seitsemän henkeä kilpailemassa tietokeneajasta. Olen suosiolla antanut tilaa, siitä johtuen on täällä ollut hieman hiljaisempaa. Ja on ehkä vielä pariin päivään, tai sitten ei... Ensimmäinen kuva on toissaillalta, kuin 8v tyttö illalla huikkasi, että äiti, äiti, ota kamera ja tuu parvekkeelle, täällä on niin kauniit pilvimaisemat!
***

Tunded on kuumenenud meie arvuti ümber nüüd kui mehe arvuti jooksis kokku. Seitse inimest ühe arvuti kallal pole mingi nali, kas teate.. Olen vabatahtlikult andnud teistele ruumi, seetõttu on ka blogis olnud pisut vaiksem. Ja on ilmselt veel paar päeva, aga  võib olla ka mitte.... Esimene pilt on üle-eilsest kui 8a tirts õhtul hõikas, et emme, emme võta fotokas kaasa ja tule rõdule, siin on niin ilusad pilvemaastikud!


Seuraavassa sarjassa neiti nuorimmaisen käsitys aamujumpasta. Päällä isosiskon paita jonka hänen kaappista kävi edellisena iltana hakemassa eikä suostunut paidasta enää luopumaan. 
***
Järgmisel pildisarjal on hommikvõimlemist pesamuna moodi. Seljas vanema õe pluus - käis eelmisel õhtul õe riidekapi kallal ja enam pluusist ei loobunud... 


Nyt vielä ihan jostain puusta päähäni tippunut ajatus siitä, että mistä nykyajan mukavuudesta en missään tapauksessa haluaisi luopua, tai mitä tulisin kaipamaan eniten jos joutuisin ajassa satoja vuosia taaksepäin.
Ja vastaus on: 
VESSAPAPERI
***
Ja lõppu veel minu pähe kusagilt puust kukkunud arusaam sellest, millisest tänapäeva mukavusest ma loobuda ei tahaks, või millest tunneksin kõige rohkem puudust kui eksiksin ajas sadu aastaid tagasi. Ja vastus on :
VETSUPABER7 kommenttia:

 1. Oi wau tuota pilvikuvaa!!! Ja ihania aamujumppakuvia ♥

  Se vessapaperi menee kyllä korkealle omassakin TOP 10:ssä :-D

  VastaaPoista
 2. Vessapaperi on kyllä mahtava keksintö! =D

  Nuo kaikki kuvat on ihania! =)

  VastaaPoista
 3. Super armsad pildid! Esimene tirtsu pilt pani mind täitsa naerma kohe. Nii et aitäh sellise löbusa hetke eest!

  VastaaPoista
 4. Hurmaava aamujumppari teillä ♥

  Minäkin olisin tarttunut kameraan tuon pilvimaiseman nähdessäni, ihanat värit!

  Asutteko korkealla?

  VastaaPoista
 5. =O ihana aamujumppaaja teillä. Ja kauniit maisemat.

  VastaaPoista
 6. KIITOS! kaikille kivoista kommenteista! näitä lukiessa tulee aina oikeasti hyvälle päälle :) (miten te näitä sydän-merkkejä sinne saatte? nyt nimittäin olisi käyttöä :)

  Kikka - viidennessä kerroksessa ja ilta-auringon puolella on vaan matalampia taloja, joten sinnepäin on taivaalliset näkymät ;)

  VastaaPoista