torstai 12. elokuuta 2010

UUSI.. UUS

Eilen keräsin rohkeuteni ja iskin sakset tukkaani. Nyt mulla sitten on UUSI kampaus.. Ei mitään radikaalia, ehkä sitten ensi kerralla. Vierekkäin vanha ja uusi
***
Uus soeng. Lõin eile käärid juustele sisse. Midagi radikaalset ma ettevõtta ei julgenud, võib-olla järgmisel korral.. Kõrvuti vana ja uusUusi työpari. Poikani (13v) kysyi, että mitä jos hän tekisi Vivin (2v) kanssa lettuja..
Vaikka joka päivä, vastasin.
***
Uus töö-paar. Poiss (13a) küsis, et mis oleks, kui ta teeks koos Viviga (2a) pannkooke..
Kasvõi igapäev, vastasin.

Uusi kaappi tarvitaan tälle liinavaate "kokoelmalle". Ja äkkiä tarvitaankin... Järjestettiin huoneita uuteen uskoon ja vanhalle kaapille ei oo enää tilaa, tarvitaan uusi ja kapeampi. Jotain on jo näköpiirissäkin.
***
Uus kapp tuleb hankida sellele voodipesu "kollektsioonile". Tõstsime tubasid ümber ja vanale kapile pole enam kohta, vaja nats väiksemat vaadata. Miskit juba ongi silmapiiril...


Uusi imuri meidän siivojien iloksi. Hiljainen ja tehokas.
***
Uus tolmuimeja meie koristajate rõõmuks. Vaikne ja tõhus.Ja sitten jotain vanhaakin. Reilu kaksi vuotta vanha.
***
Ja ikka miskit vana kah. Pisut üle kahe aasta vana.Eilen. Nelle (8v) sai elämän ekan amppari-pistoksen, kun leikkikaveri oli sohaissut kepillä ampiaispesään. Tuli tyttö itkien kotiin. Kun ensiapu annettu, huomattiin, että tytöllä on käsissä, jaloissa ja vaatteissä sinisiä maalin roiskeita. Kävi sitten ilmi, että olivat kaverin kanssa löytäneet pihan roskakatoksesta maalipurkin, missä oli vielä tyttöjen suureksi iloksi jäljellä hieman sinistä maalia. Ampiais-episodin asti olivatkin olleet lähi-metsässä puukeppejä maalaamassa... onneksi eivät päättäneet maalata pihamme taloja.
***
Eile. Nelle (8a) sai herilase käest nõelata. Tuli nuttes tuppa. Kui tirts maha rahustatud, märkasime tema kätel, jalgadel ja riietelgi siniseid värvipritsmeid. Tuli välja, et olid sõbrannaga leidnud prügikastide kuurist värvipurgi, kus laste rõõmuks vel sinist värvi sees. Nii nad siis olid rõõmsalt maja lähedal metsas puukeppe värvimas, kuni sõbranna sai pähe kepiga herilase pesa torkida... no õnneks ei hakanud meie maja üle värvima.


Lisätty klo 21.50


Jos kiinnostaa ja on mahdollista, niin nyt on otolliset ajat bongata tähdenlentoja. Eli, yöllä ulos piknikille ja katse taivaalle  ;)

5 kommenttia:

 1. Hei pitää käydä kiittämässä vielä kun jaksat kirjoittaa myös viroksi jutut. Se on väga huvitav =O ja voin samalla verestää vähän taitojani. Osaa sitä siis tosi huonosti, mutta kun kirjoitat sekä suomeksi että viroksi, niin pääsen lunttaamaan ja mukamas osaa tosi hyvin =)

  Aitäh!

  Jepjep, tähdenlentoja valvomaan...

  VastaaPoista
 2. Taidankin kommentoida ensi kertaa. Kaunis uusi kampaus ja olet klassisen kaunis. Ahkerasti pyrin lukemaan blogiasi ja yritän samalla oppia eestiä.

  VastaaPoista
 3. Pieni muutos tuli siis sulle! =) Sulle sopii kyllä hyvin nuo pidemmät hiukset!

  Multa jäi nuo tähdenlennot kokonaan näkemättä, kuulin vasta töissä työkaverilta että semmosia olis ollut mahdollista nähdä! Seuraavalla kerralla sitten... =)

  VastaaPoista
 4. Kiva tukka ja värikin taitaa olla uusi? Vai olenko vain katsonut jotain mustavalkoisia kuvia sinusta aiemmin?

  Ihana työpari lettuja tekemässä, kivaa kun on yhteistä puuhaa isosta ikäerosta huolimatta!

  VastaaPoista
 5. Mari - :) Pole tänu väärt! :)

  Katri - Kiitos! Ja kiva kun olet tullut lukijakseen :)
  Nyt alkaakin meikäläiselle tulla paineita - pitää ruveta tarkistamaan viron oikeinkirjoitus ;)

  MrsAgatha - Olen itse kans ihan tyytyväinen, varsinkin kun esikoinen sanoi, että näytän nyt paljon nuoremmalta ;) Ei nähty mekään tähdenlentoja - oli taivas öisin sen verran pilvessä.

  Jassu - Kiitti! Kyllä sitä tukkaa tuli värjättykin täs joku aika sitten. Vanha väri oli jo kulunut pois, joten harmaat piiloon.. Oma väri ei ihan niin tumma ole.

  VastaaPoista