torstai 29. huhtikuuta 2010

Miehelle farkkuja. Mehele teksasid.

Siis luulisi, että pitkäkoipiselle ja hyväpeffaiselle miehelle on helppo löytää sopivia farkkuja ihan ekasta vastaan tulevasta tavaratalosta. Mutta ei. Tänään juostiin kolme tuntia Jumbossa etsimässä miehelle sopiviä farkkuja ja tyhjiin käsiin tultiin kotiin... Joko jotain mattinykäsen mallisia tai sitten sellaisia pillirimpsuja, mitä itseä vähäänkin kunniottava aikuinen mies jalkaan ei vedä, tai sitten yksinkertaisesti lahkeen pituus ei riittänyt.. Kyllä ottaa päähän sellainen. No toki, merkkiliikkeistä olisi ehkä löytynyt sopivat jos suostuisi maksaan farkuista yli 100 euroa... Huomenna jatketaan. Ainoa lohtu on se, että seuraavan kerran kaveri lähte ostamaan farkkuja vasta silloin kun vanhoista rupea lahkeet pois tippumaan..... Ne nykyiset "vanhat" ovat palvelleet yli 3 vuotta ... Mietin, että minkä kuvan tänne laittaisin postausta kuvastamaan, hyvästä peffasta vai pitkistä koivista vai matti nykäsestä. Laitetaan sitten vähän sekä-että.. ;)
***
Võiks oletada, et pikajalgsele ja kena pepuga mehele on lihtne leida teksasid esimesest vastu tulevast supermarketist, aga võta näpust. Täna jooksime kolm tundi ringi Jumbo mega-marketis ja otsisime mehele teksasid. Ja ei leidnud. Kas siis on mingit Matti Nükänen stiilis püksid või siis nii kitsa säärega, et normaalne treenitud kints sisse ei mahu ja piisavalt pika säärepikkusega pükse oli üldse väga vähe.  No jah, kui maksta teksadest rohkem kui 100 eurot oleks meie meelest ok, siis ehk oleks kusagilt miskit leidnudki... Homme jätkame otsimist. Ainuke lohutus on see, et järgmine kord tuleb mehele pükse otsima minna alles siis kui vanadel pükstel sääred ära hakkavad kukkuma. Mõtlesin, et mis pildi ma siia nüud siis panen seda juttu illustreerima, kas kenast pepust või pikkadest jalgadest või Matti Nükanen'ist.. Panen siis sellise kus pisut kõike..  ;)

3 kommenttia:

 1. Kävittekö Dressmanilla? Siellä on nyt farkut alessa ja ainakin täällä Kuopiossa huippupalvelua. Ne sopivat etitään vaikka kivenkolosta =)

  VastaaPoista
 2. Minttu - Dressmanille mennään tänään, käytiin siellä joskus kuukaus sitten ja silloin ei hyviä löytynyt, toki jäi silloin kyllä pari mallia kokeilematta kun oli vähän kiirus, mut jospa tänään löytyisi...

  VastaaPoista
 3. Mä olisin kyllä mieluusti sen hyvän peffan nähnyt ;)

  Meillä ukko löytää suht helposti farkkuja mutta ylöosa-osasto onkin sitte hankalampaa. T-paitoja kyllä löytyy mutta paidat ja puvut, voi hirvee mikä homma!! Onneksi niitä ei niin hirveän usein tarvitse uusia...

  VastaaPoista