sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Viljelypalstalla. Aiamaal

Tänään tehtiin pikkuisen kanssa pidempi kävelylenkki meidän viljelypalstalle,  viime keväänä sai mielenhäiriössä sellainen vuokrattu. Valitettavasti oli lunta vielä niin paljon, ettei näkynyt millaiseen kamalaan kuntoon se meidän jäljeltä syksyllä jäi, joten samanlainen mielenhäiriötila on päällä nytkin ja taidetaan vaan jatkaa vuokrausta tänäkin vuonna. Ostettiin sinne viime vuonna muutama marjapensaskin ja mansikoita ja eihän niitä raaski muille jättä... hui, hui kamala ihminen..
***
Täna tegime pisitirtsuga pikema jalutuskäigu meie aiamaale, mille me meeltesegaduses eelmisel kevadel rentisime. Kahjuks oli aiamaal veel lund nii palju, et polnud näha kui kehvas seisus see sügisel sinn alume alla jäi ja seetõttu on samasugune meeltesegadus selgi kevadel ja rendime maatüki ka sel aastal. Eks me ostsime sinna eelmisel aastal juba mõned marjapõõsad ja maasikaid ja ega neid ei raatsi ju teistele ka jätta...
Palstalle vievällä polulla vaani vaara. Palstarivien välissä olevien ojien päällä on pikku sillat. Ojat ja sillat oli paikoittain aika pitkälti vielä lumen alla, joten sai katsoa tosi tarkkaan, että minne astuu, ettei kastuu..
***
Aiamaale viiv teerada oli ohte täis. Aiamaalappide rivide vahel on kraavid ja kraavide peal väikesed sillad. Aga et kraavid ja ka sillat olid veel kohati peris kenasti lume all, tuli vägagi hoolikalt vaadata, et kuhu  astuda ja kuhu mitte...


Ilta oli kaunis 
***
Õhtu oli ilus

Ja linnut lauloivat kuin hullut. Sanoin tytölle, että kuuntele, linnut laulaa!
Tyttö kuunteli, nyökytteli ja sanoi "MUSIIKKI"....
***
Ja linnud laulsid nagu hullud. Ütlesin tirtsule, et kuula kuidas linnud laulavad. Tirts kuulas, noogutas pead ja ütles "muusika"...2 kommenttia:

  1. Oi, mä olen jo vuosia haaveillut palstasta!
    Hirveästi hommaa mutta vois olla ihan kivaa! Mikä olis pistellessä oman maan mansikoita!!!

    Entisellä anopillani on ollut vuosikausia pari palstanpalaa, jospa ne jäis joskus mulle perinnöksi ;)

    VastaaPoista
  2. Onhan se mukavaa kun on kesällä joku paikka, minne voi kerrostalojen välistä karata ja vaikka grillata vähän makkaraa jos ei viitsi kitkeä penkkejä :)

    VastaaPoista