torstai 1. huhtikuuta 2010

Erilainen. Teistsugune

Että tänään on myös aprillipäivä ja meilläkin on narrattu oikein olan takaa, laitoin tänne alkuun huhtikuun kuvan meidän seinäkalenterista. Huhtikuu on jo oikea kevätkuu, tänäänkin on ollut aivan upea päivä. Paljon  aurinkoa päivällä ja ihanan lämmin ja lempeä ilta. 
*** 
1 aprilli puhul pilt meie seina kalendrist ("armastus ei vaja sõnu" " nii alguses oleks tore saada armuavaldus").
Aprill ongi juba päris kevadkuu, tänagi on olnud fantastiline päev, päeval palju päikest ja õhtu soe ja lembe.
----------------------------------------------------------------------------
Taas kävi näin, että kukat unohtuivat maljakkoon pidemmäksi kuin hyvät tavat sallii. (Olenko ainoa jolle näin käy vähän väliä?) Tällä kertaa osasivat tulppaanit kuihtua jotenkin ylväästi, olivat tosi upeat näin, vanhanakin. Voi kun osaisi itsekin vanheta yhtä arvokkaasti
***
Jälle juhtus nii, et lilled jäid vasi liiga kauaks. (Kas olen ainuke kellele vahel ikka nii juhtub?) Seekord oskasid tulbid närtsida kuidagi suursuguselt, olid vanad ja kuivanud, aga väga ilusad. Oh kui oskaks ka ise samamoodi  kenasti vananeda...


Näin , hieman erilaisin miettein, toivotan kaikille mukavaa ja lempeää pääsiäistä. Ollaan yhdessä rakkaiden kanssa ja pidetään hauskaa!
***
Ja nii, pisut teistsuguste mõtetega, soovin kõigile toredaid ja lembeid lihavõttepühi!

2 kommenttia:

  1. Tulppaaneista tulee kyllä välillä kauniita kuivuessaan. Tulppaanit on minun lempikukkiani ja kuuluvat ehdottomasti pääsiäiseen!

    VastaaPoista
  2. Niin kauniit kuvat tulppaaneista! Ovat muuten minunkin lempikukkia, näin sesonkiaikaan ostan usein kimpun.

    Mukavaa pääsiäisenaikaa teille!

    VastaaPoista