maanantai 19. huhtikuuta 2010

Kirpparisaalis. Kaltsuka saak

Että lähes legendaarisia Myyrmäkihallin kirppistapahtumia "vietettään" melkein pihallamme, niin olihan minunkin siellä käytävä. Suunnitelin tarkkaan, että heräteostoksia en tee ja ostan vaan kesäkampeita lapsille. Tällä kertaa onnistuinkin!
***
Kuna juba legendaarseks muutunud Müürmäe spordihalli kirbuturu-päevi veedetakse praktiliselt meie õue peal, siis oli mul ka ikka vaja seal ära käia. Plaanisin hoolikalt, mida ostan ja mida ei. Andsin endale loa osta vaid suveriideid lastele. Ja seekord õnnestusin!
----------------------------------------------------------------------


----------------------------------------------------------------------
Kuvissa olevien vaatteiden lisäksi sai 9v tyttö yhden hupullisen lyhythihaisen paidan ja juhlahameen. 14v tyttö sai kolme paitaa ja itselleni  sain valkoisen hihattoman topin (ja tod.näk saan myös yhden 14v paidoista, kun oli mulle ihan sopiva - tytölle sitten varmaankin hieman iso, meillä kun noin 8cm pituusero ja jonkin-näköinen kokoero). 7v sai lisäksi kivan vyön (laittoi jo tänään kouluun) ja ihan uudet varvas-sukat. Eniten tykkäsin itse näistä pesämunalle ostamista Marimekon violeteista pallohousuista ja Lindexin vihreästä topista - ihanan kesäisiä :)
 Ja kerran ainakin lähden uudestaan, silloin tulee 9v tyttö mukaan ja etsitään jotain hänellekin. 
Ja jos poikani innostuu, niin toki, hänenkin  kanssa on käytävä..
Ja jos itselleni..
***
Lisaks piltidel olevatele riidetükkidele sai 9a tirts ühe pluusi ja pidulikuma seeliku. 14a piiga sai kolm pluusi ja endala ostsin ühe valge topi (ilmselt saan endale ka ühe 14a piiga pluusidest, sest oli mulle paras ja piigale seega ilmselt pisut suur - meil oma 8cm pikkuse-vahe ja ka teatud suuruse vahe). 7a sai veel ühe vöö (pani täna kooli minnes juba pükste peale) ja täitsa uued  varvas-sokid. Kõige rohkem meeldisid mulle need pesamunale ostetud mummulised püksikud ja see rohekas pluusike  - mõnusalt suvised :)
Ja vähemalt korra lähen seal veel käima, siis võtan 9 a tirtsu kaasa ja vaatame temalegi miskit toredat.
Ja kui poiss tahab minna, siis loomulikulut, peab minema ka temaga...
Ja kui endale miskit...


Huom. Edellinen postaus, aamuyöstä.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti