lauantai 1. toukokuuta 2010

Miehille vaatteita. Meestele riideid

Saatiin tänään (pe.30.04) sitten Anttilasta miehelle farkut, kun hieman löysättiin kritereitä. Saa nyt kelvata. Täällä Myyrmannin kauppakeskuksessa avattiin eilen uusi liike - Stadium ja nyt siellä sitten kaikenmaailman avajaistarjouksia. Poikani (12v) oli käynyt jo eilen katsomassa sieltä itselleen hupparia, tänään mentiin sitten yhdessä hakemaan se pois. Väkisin tunkesin itteni mukaan, olisi halunnut poika itsekseen käydä ostoksilla (onhan se sitä kyllä jo pari vuotta saanut harjoitella). No oli pojan onni, että lompakko oli mukana, koska ostettiin Myyrmannista poitsulle vielä farkut, nippu sukkia ja  4 teepparia (vaaleanpunaisenkin! - pojallani vähän kevättä rinnassa ;)  ) Nyt kelpaa vappuna kylillä kävellä
***
Saime täna (reedel) Anttilast mehele teksad, kui loobusime mõningatest kriteeriumitest. Ajavad asja ära. Meil siin Müürmäe poe-keskus Myyrmannis avati eile uus pood - Stadium. Poeg (12a) oli mul juba eile käinud poe ülevaatamas ja leidnud sealt endale sobiva kapuutsiga dressipluusi (?). Täna siis käisime koos ja ostsime ära. Vägisi pressisin ennast kaasa, tahtis teine üksi ostma minna (eks ta ole varem käinud ka). Oli poisi õnn, et olin kaasas, sest leidsime talle veel ka teksad, hunniku sokke ja 4 t-pluusi (ühe roosa kah! - poisil pisut kevadet südames ;)  ) Nüüd võib küla peale poosetama minna..


Noin viikko sitten hankittu rekkitanko on ollut kovassa käytössä. Huushollimme miespuoliset henkilöt roikkuvat siellä vuorotellen. Muuten ihan ok, mutta mies keksii  laittaa sen kylppärin oviaukkoon, niin että kuin aikaisemmin piti vessaan/suihkuun yms mennessä avata ovi, niin nyt pitää vetää jompi kumpi kavereista alas.
***
Umbes nädal tagasi ostetud lõuatõmbamise kang (?) - ei tule paremat nime meelde - on leidnud kõvasti kasutust. Meie pere mehepojad ripuvad seal nüüd kordamööda. Muidu tore jah, aga mees arvas, et kangile sobiv koht on pesuruumi/vetsu ukseaugus ja kui enne oli sinna asjale minnes vaja avada uks, siis nüüd tuleb rippuja alla tõmmata.

Huom. jalassa uudet farkut
***
NB. jalas uued teksad
---------------------------------------------------------------------------------


Hauskaa Vappua Kaikille!


1 kommentti:

  1. Hyvännäköset farkut löysitte =)

    Kivavärisen hupparinhan se poika sieltä oli bongannut. Hyvä maku.
    Mitenkähän noilla isommilla pojilla on nyt tänä keväänä ja jo talvella tullut villitys noihin vaaleenpunasiin. Meilläkin vanhimmalle hommasin kesäks vaaleenpunasta.

    Hauskaa vappua!!!

    VastaaPoista