torstai 1. huhtikuuta 2010

Pääsiäistä a'la pikkutytöt. Lihavõtted tirtsude moodi

7 ja 9v tytöt olivat laittaneet pääsiäistä huoneeseen. Lähinnä koulussa askarteltuja juttuja. Kävin salaa kuvaamassa. Sain myöhemmin  moitteita, kun olin kuvannut väärin - pääsiäsiruohopurkin likainen paperi ei olisi saanut kuvissa näkyä. Mielestäni se oli söötti.
***
7 ja 9a tirtsud olid pannud oma tuppa lihavõttepühade kaunistusi. Põhiliselt koolis tehtud asju. Käisin salaja pildistamas. Sain pärats pahandada, et olin valesti pildistanud - heinapurgi mullane ümbrispaber ei oleks tohtinud pildile jääda. Minu meelest see oli just tore.


Joku muukin oli käynyt salaa tyttöjen huoneessa ja jättänyt sinne seinälle salaperäisen  pääsiäispiirustuksen... kuka lie...
***
Lisaks minule, oli keegi teinegi käinud salaja tüdrukute toas ja jätnud sinna seinale salapärase lihavõtte graafika.. kes küll...Nuori taiteilija, kuka muu..
***
Noor kunstnik ise, kes muu...

2 kommenttia:

  1. Hienot on rillit pienellä taitelijaneitokaisella :)

    VastaaPoista
  2. Juu, oli kuvanotto hetkellä 14v siskon huoneessa pahanteossa, oli painanut lasit ulos kehyksistä ja tutkii siskon lompakkoa, valitettavasti kuvasta tuli tosi suttuinen kun neiti huomasi kuvaajan ja lähti livohkaan..

    VastaaPoista