perjantai 9. huhtikuuta 2010

FOTOJAHT "Katkine nõu". Valokuvametsästys "Rikkinäinen astia"

Eelmine fotojaht jäi vahele, sest olin ise KAUGEL. Kaugel kodust ja arvutist. Nüüd ka jälle probleem. Ei ole, katkisi nõusid, ei ole, sest ma ei armasta katkisi nõusid ja viskan kohe minema kui mõni katki läheb (meil ikka kipuvad nii katki minema, et asja enam ei saa). Isegi vanad ja armsad, kuigi jah, ega ma asjadesse eriti ei kiindu, nii, et vanu ja armsaid ka nagu pole. Viimasel ajal pole eriti katki läinud ka midagi ,nii, et kurb lugu. Lõpuks leidsin siiski paar "katkist nõud", peab vist kirbukale viima... Enda kaitseks võin öelda, et need on veel täiesti kasutuskõlblikud ja turvalised (kui just valest kohast kruusi ja taldrikut lakkuma ei hakka) ja kauss ka ei lase veel läbi..
Selle teist sorti nõuga on nii, et mina annan alati VÄGA HEAD NÕU ja kunagi ei anna "katkist", vähemalt oma arust...
Oma peast oleksin ka võinud pildi panna, sest vahel tundub, et see pott laseb küll läbi...
***
Viimeksi jäi valokuvametsästys väliin, koska olin itse KAUKANA (silloinen aihe). Kaukana kotoa ja kaukana tietokonestani. Ongelmia tuppasi tulemaan tälläkin kerta, koska mulla ei oo rikkinäisiä astioita, heitän sellaiset heti pois. Jopa vanhaat ja rakkaat, vaikka oikeastaan en osaa kiintyä tavaroihin joten vanhoja ja rakkaitakaan ei oo... Vihdoin sittenkin jotain löysin. Kirpparille kait vietävä nekin... Puolustukseni voin sanoa, että ne kaikki on  ihan käyttökelpoisia ja turvallisia (jos nyt ei menee kielellä mukia ja lautasta väärästä paikasta nuolemaan) ja kulhokaan ei vielä valskaa..
 Että sana NÕU tarkoittaa viroksi astian lisäksi myös neuvoa, pitänee mainita, että minä annan pelkästään HYVIÄ NEUVOJA, en ikinä "rikkinäisiä", ainakin omasta mielestä... 
Omasta päästäkin olisin voinut kuvan laittaa, koska se pönttö kyllä tuntuu välillä valskaavaan..





Teiste katkised nõud leiad siit.

Lisää rikkinäisiä astioita/neuvoja löytyy täältä



8 kommenttia:

  1. Selline armas kodune tunne tuleb neid "kiiksuga" nõusid vaadates :)

    VastaaPoista
  2. Tegelikult on sarnased sakilised nõud oma armsa olemise-olemusega! Teevad südame soojaks :)

    VastaaPoista
  3. See kauss on lausa kaunis oma pragulisuses ju. :)

    VastaaPoista
  4. Kaits edimäst käravad jo viil kyll :)

    VastaaPoista
  5. mul on selliseid täks täks nõusid ka mitu, aga need on täitsa söögipärased veel. kusjuures ma ei teagi, kust need täksud sinna tulnud on.

    VastaaPoista
  6. Nagu oleks ninapidi nõudekapis käinud.

    VastaaPoista
  7. pragunenud kauss on omapärane.

    VastaaPoista