perjantai 12. helmikuuta 2010

Osaanko enää!? Kas enam oskan!?

Jokin aika sitten päätin kokeilla, että onko vanhat piirrustustaidot ruostunut tyystin. Kävin kynäostoksilla ja etsin sopivaa kuvaa. En ollut ihan tyytyväinen tulokseen, mutta tiesinhan sen, että sekin taito vaati harjoittelua pysyäkseen kohtalaisena. Viimeisestä kunnon piirrustuksesta olikin vierähtänyt jo yli kymmenen vuotta. Mutta jonkin-näköinen into palasi ja nyt on vaka aikomus päästä vuodessa lähestulokoon samaan osaamiseen, mikä oli noin 15-17 vuotta sitten.... Saa nähdä... Kuvassa nyt se reilun kuukauden takainen kokeilu.
***
Mõni aeg tagasi otsustasin proovida, et kas vana joonistusoskus veel kuidagimoodi käpas. Ostsin pliiatseid ja otsisin sobiva foto, mille järgi joonistada. Tulemusega ei võinud just rahule jääda.. Aga eks ma teadsin isegi, et seegi oskus nõuab harjutamist. Pealegi viimasest joonistusest ikka üle kümne aasta. Aga mingi väikse sädeme see proovitöö sütitas ja nüüd ongi kindel plaan saada aasta jooksul pliiats käes püsima enam-vähem sama hästi, kui 15-17 aastat tagasi. Eks me näe... Pildil  proovitöö

2 kommenttia:

  1. Päris Nelle moodi tüdruk vaatab sealt vastu (silmad kuuluvad küll rohkem Monale). Igatahes tore, et jälle pliiatsid kätte võtsid! Leia ikka aega neid peos hoida!

    VastaaPoista
  2. Ekaa kertaa täällä ja heti törmään ihanaan arvontaan! Voi onnen enkelit, olkaa puolellani :)

    Ihanan iso uusperhe teillä!

    Tulen toistekin...

    VastaaPoista