torstai 27. toukokuuta 2010

Aamu toi hampaiden kirinää. Hommik tõi hammaste krigistust.

9v tyttärelle muutama viiko sitten ostamani pyörä oli varastettu ulkoovemme edestä pyörätelineesta. Oli lukossa, lukko rungossa kiinni. Sääntönä on, että viedään pyörät yöksi pyörävarastoon, mutta eilen oli unohtunut, ei muistettu mekään illalla varmistaa, että onko laitettu varastoon.  Toinen jo tänä kevänä. Poikani pyörä vietiin kesken koulupäivän koulun pihalta telineesta. Ei tosiaankaan ollut mitään miljoona pyöriä. Tytöllä Sotkasta ostettu 99 euron valkoinen Jippoo ja pojalla Bilteman 150 euron maastopyörä. Harmittaa.
--- 
    Nuorimmaisen kanssa herättiin taas normaalia aikaisemmin, eli hieman kuuden jälkeen ja vellipulloa tyttö kyseli. Heti kun mentiin aamupuuroa keittämään, niin vellipullokin unohtui. Eli ihan hyvin meni tämä asia.
***
Mõni nädal tagasi 9a tirtsule ostetud jalgratas oli varastatud meie maja välisukse eest ratta toest(?), kus see lukuga kinni oli. Reeglina peavad lapsed rattad ööseks sisse jalgratta-ruumi panema, aga eile oli ununenud, meil ka ei olnud meeles õhtul küsida, et kas ratas sisse viidud. Teine ratas juba sel kevadel. Poisi oma viidi keset koolipäeva kooli õuepealt. Oli ka lukus ja rattatoes kinni. Ja ei olnud mingid miljoni rattad, et neist saaks edasi müües palju vahelt. Tüdruku ratas maksis 99 euro ja poja oma 150. Kahju.
---
Pesamuna hommik algas ka täna varem kui tavaliselt. Ärkas veits peale kuut ja küsis lutipudelit. Läksime kähku koos putru keetma ja pudel ununes. Vähemalt see asi sujub kenasti.

1 kommentti: