lauantai 15. toukokuuta 2010

FOTOJAHT "Pikk ja roheline". Valokuvametsästys "Pitkä ja vihreä"


Sellel pikal ja rohelisel, mis minu pildil näha, on pisut kurb saatus. Ma nimelt kavatsen selle pooliku vesti üles harutada. Töö on seisnud käsitöökorvis mitu nädalat ilma, et oleksin tahtnud seda kätte võtta. Ta lihtsalt  ei meeldi mulle enam. Vanasti jäid poolikud tööd lihtsalt kuhugi kotti ootama, et äkki kunagi... Olen tänaseks targem ja tean, et seda  aega "äkki kunagi" lihtsalt ei tule. Ja nüüd siis tomin nii. Teen teistsuguse vesti. Ja kui ma selle uue kunagi hästi ruttu valmis teen, siis ta ehk ei jõua mulle "mitte meeldima" hakata....
***
Kuvassa olevalla pitkällä ja vihreällä on hieman surullinen kohtalo. Nimittäin aion purkaa tämän keskeneräisen liivin. Neule on seisonut muutaman viikon ilman, että olisin halunnut jatkaa sen neulomista. En enää yksinkeraisesti tykkä siitä. Ennen vanhaa jäi mulla tällaiset keskeneräiset työt kaappin seisomaan, siinä toivossa, että ehkä minä joskus.. Nykyään olen viisaampi ja tiedän, että se aika ei koskaan saavu. Nyt sitten toimin näin. Teen toisenlaisen liivin. Ja jos teen sen toisenlaisen valmiiksi mahdollisemman nopeasti, niin ehkä en ehdi kyllästyä siiheen...

Teiste pikad ja rohelised leiad siit.
***
Lisää pitkiä ja vihreitä löytyy täältä.


13 kommenttia:

  1. Sooja kampsuriroghelust :D

    VastaaPoista
  2. Mul oleks küll kahju nii suurt tööd üles harutada...

    VastaaPoista
  3. Vaat kus lops, ma mötlesin, et te olete eestis!
    Vöi on sul arvuti kaasas ja tuli suur klahvide igatsus kallale ;-) Saan aru, sest olen ise paras klahvihull ;-)

    VastaaPoista
  4. Näin se on sitten paras tehdä...minä olen yhä niitä jotaka säilövät kaapeissaan :) Ehkä opin vielä!

    VastaaPoista
  5. Pole see saatus kurb midagi, kui sellest lõngast siiski midagi lõpuks saab. Kurb oleks, kui seisaks ja seisaks ja seisaks.... ja siis tuleb koi!

    VastaaPoista
  6. sellepärast mina ei koo ega heegeldagi, et ma ei jaksa lõpuni teha, ei tunnista oma vigu ega raatsi valesid silmi üles harutada.
    õnneks mõned teised jaksavad kududa ja harutada :)

    VastaaPoista
  7. Minun kaikki kutomiset tahtoo mennä pitkäksi...

    VastaaPoista
  8. Hea et vest siiski jäädvustatud sai.

    VastaaPoista
  9. rõõm kohtuda! mina ka muudkui harutan!

    VastaaPoista
  10. Sirja - olin Eestis :) Kirjutasin jutu varem valmis ja ajastasin ilmumise laupäevale, tõsi, käisin laupäeval Viljandis 5min arvutis kah... :)
    e.t.h - Meillä ei enää yksinkertaisesti ole kaappeissa tilaa... se auttoi oppimaan :)

    VastaaPoista
  11. Meenus, kui kunagi koolis õpetati meile heegeldamist ja kudumist, ainult et ma oskan suure jämeda heegelnõelaga esimese rea valmis teha, siis teise rea tegemiseks jään jänni. Ma ei suuda siiamaani mõista, kuidas kudujad varrastega kampsuneid-sokke-kindaid... valmis koovad - täielik müstika.

    VastaaPoista
  12. Poolikud asjad on mullegi liiga tuttavad. Aegajalt tulevad ikka meelde, kuid sinna need jäävadki :) Nii et tõesti pikaldased valmima! Ja kui veel rohelised ka, siis täpselt kümnesse fotojahiga vähemalt!

    VastaaPoista