keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Ulos! Ja heti. Välja! Ja kähku.


Pitäisi jo lähtea. Vihdoinkin aurinkoinen keli ja me vaan sisällä istutaan! No sentään saatu tässä laskut maksettu ja pari muuta asia hoidettu alta pois, niin voidaan sitten ulkoilla ihan ajan kanssa. Tänään pitäisi vielä tehdä mökkiä varteen isompia ostoksia virolaisesta rakennustarvikkeiden nettikaupasta. Ensin pitää soittaa ja selvittää maksu- ja toimitus asiat, mutta se saa nyt odottaa. Kun sanoin nuuorimmaisele hetki sitten, että lähetään ulos metsään, niin tyttö sanoi, "joo, pulkan ja kameran kaa"..   Täytyy myös testata 8v tytölle ostetun uuden kännykän kamera.. ai niin, jostain syystä uutta sim-korttia ei saatu rekisteröityä, joten sekin täytyy iltapäivällä selvittää.. Mut ihan heti hypätään hankeen ja aurinkoon :) Kaunista keskiviikkoa! :) (onhan nyt keskiviikko?? .. )
***
Peaks juba minema. Lõpuks ometi päikseline päev ja meie istume veel toas! No sain siin vähemalt arved makstud ja paar muud asja korda aetud, nii et võime siis kella vaatama õues olla. Täna peaks veel meie Pesa jaoks tegema suuremaid sisseoste baumax.ee - st, aga enne pean sinna helistama ja uurima maksu- ja kohale toomise variante, aga see saab oodata mõned tunnid. Kui hetk tagasi pesamunale ütlesin, et läheme metsa, siis tirts teatas, "jaa, kelgu ja kaameraga"! Peab ära proovima ka 8a tirtsule ostetud mobiili-kaamera.. ja nüüd tuli meelde, et eile millegipärast ei õnnestunud sim-kaardi registreerimine, nii et see asi  ka vaja jutti ajada. Aga kohe-kohe hüppame hange ja päikese kätte  :) Ilusat kolmapäeva kõigile! :) (kui nüüd muidugi on kolmapäev??...)

5 kommenttia:

  1. Ilusat lumist ja päikeselist kolmapäeva! Meil päikest pole, ehkki selline valgemapoolne tundub päev küll olema. Sain juba üheksa paiku kangialusest valgustuse ära kustutada.

    VastaaPoista
  2. ON....ka meil on veidike päikest!!!

    VastaaPoista
  3. On kyllä ihana aurinko... =)
    Mukavaa keskiviikkoa! =)

    VastaaPoista
  4. tänane päev oli vapustavalt ilus päikeseline, pildid tahavad alles korrastamist...

    VastaaPoista
  5. Köögikata - tuli siis väikese hilinemisega :)

    MrsAgatha - piti ihan tankata, ties milloin taas saadaan :)

    Kukupai - minu pildid kah, ehk saab täna veel mõne üles, kas siis siia või naigisse :)

    VastaaPoista