tiistai 11. tammikuuta 2011

Hama & Valio

Kahden toimivan kameran omistajana nousi esille pieni ongelma - yhdessä pienessä kameralaukussa molempia ei mukana kuljetetta. Mutta joskus olisi varmasti kivaa ottaa molemmat mukaan - toinen perus objektiivilla ja toinen pidemmällä putkella. Joten uusi kameraleukku oli hankittava. Klas Ohlsonilla oli viime syksynä ihan hyviä ja kohtuu hintaisia laukkuja, mutta jo ennen joulua olivat hyllyt tyhjät ja sama oli tilanne vielä eilenkin. Meidän Anttilassa näin muutamien laukkujen olevan tarjouksessa ja päätin näistä löytää itselleen sopivan. Päätetty mikä päätetty ja pienen pähkäilyn jälkeen tuli mukaan Haman perus-laukku. Pikkasen alle kolmekymppiä siitä maksoin ja hyvin tällä pärjätään muutama vuosi taas eteenpäin. Ainakin toivotaan niin...
***
Ostisin enda fotokatele uue koti. Sellise kuhu mahub kaks aparaati - üks tavalise - ja teine pikema objega. Eile siis kohalikust Anttilast ostsin soodus hinnaga Hama koti. Maksin tsipa vähem kui 30 eurot. Sellega ajab kenasti järgmised 5 aastat läbi. Loodame vähemalt..
Ohoo! siellä on kamera! sanoi tyttö, kun pääsi kurkkaamaan, mitä uuteen laukkuun laitettiin.
***
Ohhoo! Seal on kaamera! ütles tirts, kui tuli piiluma, et mida ma sellesse kotti peidan.
Kuva meidän jogurtti-hiirestä. Hän ei varmaan muuta söisikään.. Olen joskus miettinyt, että jos ei viikon- parin aikana muuta tarjoaisikaan, niin alkaiskohan se puuro jo maistumaan paremmalle... Kuva on melkein kun Valion kotikutoinen mainos, mutta lievittääkseen kyseistä vaikutelmaa, sanon, että minä en jogurtteista tykkää..  (ei muuta kuin puuroa pari viikkoa, niin kyllä rupee maistumaan :P)
***
Pilt meie jogurti-hiirest. Tema vist muud ei söökski..  Olen vahel mõelnud, et kui nädala-paari jooksul talle muud ei pakukski, äkki hakkaks siis juba puder ka maitsema! Pilt on nagu kodukootud Valio reklaam. Et seda muljet pisut vähendada, teatan, et minule jogurtid üldse ei meeldi.. (mis muud, kui kaks nädalat putru ja küllap siis kõlbab jogurt kah :P )


3 kommenttia:

 1. Minul on kaamerakott "kodukootud" - üks laste sobivas mõõdus õlakott sai seest võimlemismadratsi juppidega vooderdatud, kuni paremate aegadeni käib küll.
  Aga söögiprobleemid on meil ka tuttavad - poja tunnistab praktiliselt ainult võrstivõileiba ja piimaga kakaokrõbinaid. No lõunaks makarone hakklihaga ka.

  VastaaPoista
 2. Hi-hi...on jah, täitsa reklaampilt! Ja oi, kuidas ma seda jogurtit sööks.

  VastaaPoista
 3. Köögikata - Täitsa hea variant! Vaagisin ka mingil hetkel ise-tegemise varianti, aga ei viitsinud ette võtta, eriti, kui sobiva suurusega kotikest kodus polnud. Kui juhtub, et kaamera tarvikuid juurde tuleb, siis peab vist ise ka mõne vana seljakoti "ümbertöötlema" :)

  sirtsutirtsu - saadan sulle siis pisut virtuaalset jogurtit :)

  VastaaPoista