perjantai 21. tammikuuta 2011

Synttäreitä (1). Sünnipäevi (1)

Nuorimmaiseni on kutsuttu tänään syntymäpäiville. Parasta aikaa pengotaan vaatekaappia, että löytyiskö jotain päälle laitettavaa. Kohta mennään. Jos käy hyvin, niin illalla laitan kuvia synttäreistä. Eilen huomasin, että noin kymmenen päivä sitten, tuli tästä blogin aloituksesta vuosi täyteen, niin, että jonkinlaiset synttärit nekin, hieman vaan missatut synttärit. Pistän nyt sitten Blogille tänne  tulppaanikuvan synttäreiden kunniaksi :)
***
Pesamuna on kutsutud sünnipäevale. Praegu tegelemegi kapist sobivate riiete otsimisega. Varsti on minek. Kui hästi läheb, siis õhtul panen pilte sünnipäevapeost. Märkasin eile, et umbes 10 päeva tagasi sai täis 1 aasta blogi alustamisest. Nii, et omamoodi sünnipäev seegi, pisut unustatud selline. Panen nüüd Blogile siia ühe lille pildi, siis ta ehk väga ei kurvasta  :)


Ja ajattelin vielä laittaa tänne kuvan heinäkuusta, kun Vivin kaveri, jonka synttäreille ollaan tänään menossa, oli juhlimassa Vivin synttäreitä..   :) 
***
Mõtlesin, et panen siia vel pildi juulikuust, kui sama sõber, kelle sünnipäevale täna läheme, oli Vivi sünnipäeva veetmas..  :)


No on ju vahvad tegelased! :)
***
Eikös olekin ihanat! :)

4 kommenttia:

 1. Hyviä synttäreitä! :)

  Todella suloinen kuva pikkuisista <3
  Onnea 1-vuotiaalle blogille! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea onnea, onnen onnen omenoita menestyksen mansikoita, ilopäivän ihmeitä noita, ihanat pinkkikuvat, oikein piristävät.

  VastaaPoista
 3. Onnea blogi-synttäreiden johdosta!

  VastaaPoista
 4. Armsad tegelased neh! Ja tulp on super! Ja muidugi õnne blogile ka.

  VastaaPoista