lauantai 8. tammikuuta 2011

Nukenrattaat - tylsiä! Nukuvanker - jama!


Meillä ei välitettä nurkassa seisovista nukenrattaista pätkääkään, kun vanhemmat ovat jättäneet tarjolle paljon hienomman kulkuvälineen. Aikaisemmin päivällä näissä "rattaissa" oltiin kuljetettu pois meidän vanha tiskikone, jonka myin viallisena yhdellä sentillä huutonetissa pois. Nyt sitten neiti otti ne parmpaan käyttöön - aika näppärästi osasi näitä ohjata, onkohan tullut isän puolelta vähän kuljetusalan geenejä!?
***
Meil ei hoolita absoluutselt nurgas seisvast roosast nukuvankrist, kui Mees on jätnud välja palju peenema sõiduki. Varem päeval olime selle " käruga" kodust välja sõidutanud meie vana nõudepesumasina, mille ma rikkisena ühe sendiga maha sain müüdud. Nüüd siis tirts võttis "käru" oma kasutusse - päris hästi oskas nendega laveerida, teab kas on isa poolt saanud pisut neid transpordiala geene!?

4 kommenttia:

  1. Se on monta kertaa niin, että liian hienot pelit ja vehket ovat ihan turhia. Lapsen mielikuvitus on rajaton ja tosi pienistä jutuista ne saavat kaikkea kivaa aikaiseksi, kuten vaikka nukenvaunut :)

    VastaaPoista
  2. Jah igasugused sellised riistapuud on ALATI palju vahvamad, kui see päris nukuvanker. Ehkki minul jäigi see unistus omal ajal täitumata ja ilmselt oleks minu jaoks siis päris nukuvanker ikka kõige-kõige.

    VastaaPoista
  3. Onhan nuo nokkakärryt kätevä peli moneen tarkoitukseen, miksei siis nukenkin kuljetukseen! Vai pikkuinen kanako se on?

    VastaaPoista
  4. Sarppu - se täälläkin on huomattu! Myös oikeat työt ja työvälineet kiinnostavat paljon enemmän kui leikit ja leikkivälineet :)

    Köögikata - ma arvan, et see on vast paljudel nii! Ja mäletan, kui minu keskmised tirtsud juba päris suurena said selle sama roosa, praegu nurgas seisva nukuvankri, millest nad jupp aega unistanud olid - oh, nemad poleks mingil juhul seda tollal selle "käru" vastu vahetanud :)

    Villiviimi - kyllä sinä iltana oli nokkakärryjen kyydissä monenmoista otusta, kuvassa isoveljen vanha kukko :)

    VastaaPoista