lauantai 15. tammikuuta 2011

Beautiful day

Tänään on ollut kiva päivä. Ulkona 16 astetta pakkasta ja AURINKOA! Ja tiedättekös, tuntuu ihan keväältä.. :)
***
Täna on olnud mõnus päev. Väljas 16 kraadi külma ja PÄIKEST! Ja teate mis, täitsa kevade tunne on.. :)









Loppuun:
Ostin itselleni uuden hammasharjan, vanha kun oli mystisesti hävinnyt kylppärin peilikaapista. Oli muutenkin aika vaihtaa uuteen, joten en ees jaksa miettiä, miten ja minne vanha katosi. No, eilen kaupassa  juoksin  sitten myös hammasharjahyllyn ohi ja perinteisesti ensimmäinen tutun-näköinen  harja telineestä kouraan. Heti sen jäkeen pisti silmään että eräs yli viiden euron harja oli tarjouksessa alle kahdella eurolla, joten vaihdoin kourassa olleen harjan siihen tarjousharjaan (välillä on kuulemma hyvä kokeilla uusia juttuja..). KOtona sitten unohdin harjan heti, kun sain sen kauppakassisat ulos. Illalla, kun kaikki olivat jo nukkumassa ja minä  lopetin uudella harjalla hampaiden harjausta huomasin harjanvarressa sellaisen pikkiriikkisen käynnistys napin. Olin ostanut tietämättäni tärinä-harjan. Pessyt hampaatkin ilman, että olisin "hienoutta" huomannut. Menin sitten makkariin ja kerroin Miehelle, joka jo puoliksi nukkui, että kylläpäs ostin vahingossa hienon paristokäyttöisen hammasharjan itselleni. Mies nauroi, että joo-joo, monitoimikoneen joka hieroo ja hurisee. Niin, sellaisen paristokäyttöisen hieroma jutskan, vastasin. Älä, sanoi mies, nousi sängystä ja meni tutkimaan asiaa :)))  Ajatelkaa, hammasharjasta näin paljon lystiä :)
***
Lõpetuseks:
Ostsin endale uue hambaharja. Vana oli imelikul kombel kusagile ära kadunud. Kuna oligi harja vahetamiseks sobiv aeg, siis üldse eriti ei mõlenudki, et kuhu ta sedaviisi ootamatult kadus. Noh, eile siis poes ringi joostes, kappasin ka hambaharja riiulist mööda ja esimene tuttava-näoga hari kopsti korvi. Siis aga märkasin sooduka, kus mingi üle 5 eurone hari maksiski alla kahe euro. Vahetasin siis selle tuttava-näoga harja soodus-harja vastu. Kodus unustasin harja kogu päevaks. Õhtul, kui kõik juba voodis olid ja mina oma uue harjaga hambapesu olin lõpetamas, märkasin, et hmbaharja varre peal oli selline käimapanemise nupuke! Olin ostnud endale kogemata sellise värinaga hambaharja. Olin isegi hambad puhtaks pesnud, ilma seda "peensust" märkamata. Läksin siis magamistuppa ja ütlesin mehele, kes juba pooleldi magas, et olen ikka peene hambaharja ostnud endale, patareiga ja puha! Mees mühises ja naeris, et juu-juu, sellise mis masseerib ja väriseb. Mina vastu, et just sellise jah! Ära jama, ütles Mees, ronis voodist välja ja läks oma silmaga vaatama :))) Ühest hambaharjast nalja kui palju :)

3 kommenttia:

  1. Hassua miten aurinko saakin mielen iloiseksi ja kevään tunnun ilmaan. Vaikka mittari näyttääkin huimia pakkasasteita!

    Ihan parasta kun naurunaihetta löytyy, vaikkapa sitten surisevasta hammasharjasta :)

    VastaaPoista
  2. Siis said tõesti soodsalt, kui 2 euroga nii peene hambaharja omanikuks said. Sellised naljad on vahvad.
    Ja päike on tõeline võlur. Meil oli eile päike ja hommikul tõustes andis ka endast aimu, aga kuni ma eilset peokorraldust välja magasin, siis lõunaks oli juba kõik taas pilves.

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, kun kevät tulee.. <3 Kauniita kuvia!

    Oli kyllä hauskan kuuloinen hammasharja :D

    Ja onnea paljon 15-vuotiaallesi.. <3 Todella kaunis kuva hänestä oli aikaisemmassa postauksessa. Todella kaunis tyttö <3

    VastaaPoista