tiistai 13. heinäkuuta 2010

Päivän asu ja asusteet... Päeva riietus..

Pukeehan se tyttö näköjään helteilläkin ihan itse päälle.. hieman valikoivasti kylläkin. Sellaisten tilanne-kuvien kanssa on pienoinen ongelma - kun minä saan kameran haettu, on paras hetki yleensä ohi, näin kävi valitettavasti tälläkin kertaa..  Mutta voitehan te  mielessänne kuvitella neitiä tässä ekan kuvan asussa ja asusteissa eteisessä nuken vaunujen kanssa ulko-ovesta ulos puskimassa..
***
Tirts riietab end ikka ka kuuma ilmaga..  valib hoolega mida selga paneb. Selliste "õige hetke" fotodega on kahjuks nii, et kui mina oma fotokaga kohale jõuan, on parim hetk möödas, nii ka seekord..  Aga võite ju vaimusilmas ettekujutada pilti, kus piiga selles esimese pildi riietuses proovib nukuvankriga välisuksest välja trügida..

Me taidetaan tykätä tytön kanssa samoista kengistä. Minä niin paljon, että olen kävellyt ne melkein puhki, Tyttö näköjään kaipaa kenkiin uudistuksia ja oli aamulla, kun mina vielä kahvia hörppisin, revinnyt toisesta kengästä pohjallisen irti. Ja valitteli ääneen ja kutsui apuun kun toisesta ei meinanut lähteä yhtä helposti.. Kai mä sen jollain liimalla takaisin saan liimattu.. 
***
Meil on vist tirtsuga kingade suhtes sama maitse. Mina olen oma kallid kingad päris läbi kulutanud, mitte ei raatsi loobuda. Tirts vist arvas kah, et uuendada vaja ja oli hommikul, kui mina veel oma kohvi lürpisin, rebinud ühest kingast põhja välja. Ja kurtis häälekalt ja kutsus appi, kui teisest kingast ei tahtnud põhi sugugi  välja tulla... Aga küllap ma saan selle veel kuidagi tagasi liimitud


Meidän parvekkeella oli tänään kauppa. Kuvassa kassaneiti lakisääteisellä kahvi (lue: rusina) tauolla
***
Meie rõdul oli täna pood. Pildil kassa-neiu kohvi (loe: rosina)-pausil

1 kommentti:

  1. hei!!:)
    mä oon kans todennu,että aina pitäis olla kamera kaulassa!ne parhaat ja yllättävät tilanteet syntyy lasten kans niin nopeaa!
    meilläki kaksosia,2v5kk,kiinnostaa pukeminen ja juuri toisten vaatteet:)

    suloinen pikkuneiti kuvissa!

    VastaaPoista