torstai 10. maaliskuuta 2011

Punaista. Punast.


Olen jo pitkään haaveillut matalasäärisistä kumppareista. Pari viikkoa tässä mietin, että tarvitseenko näitä ihan oikeasti, vai pärjäänkö ilman. Päätin, etten tarvitse niitä ihan oikeasti, mutta en myöskään pärjää ilman, joten hain tänään Tarjoustalosta itselleni punaiset ihanuudet hintaan 12.90 euroa. Halvalla ei kuulemma hyvää saa, mutta kuten Virossa sanotaan -  toivo on tyhmien lohdutus, niin toivonkin nyt, että kestäisivät edes vähän aikaa (ja jos reikiä sattuu tulemaan, niin purkkaa kehiin..). Olisi kiva maalata näiden päälle jotain kivoja kuvioita, mut jos en sitten tykkääkään aikaansaannoksista!? Täytyy vaivihkaa kysellä, jos 15 v tyttökin "tarvitsisi" kumppareita.. jos maalaisin vaikka hänen kumpparit... ;)
***
Olen juba jupp aega unistanud madala säärega kummikutest. Paar nädalat siin mõtlesin, et kas mul ikka on neid vaja või saan ikka ilma hakkama. Otsustasin, et mul ei ole neid tegelikult vaja, aga ilma ka hakkama ei saa ja nii siis tõingi täna endale koju punased kaunitarid hinnaga 12.30 eurot. Öeldakse, et odavalt head ei saa, kuid teate küll - lootus on lollide lohutus ja nüüd ma siis loodan, et peavad teised ikka pisut aega vastu ( ja nätsu augu ette kui auke peaks sisse tulema). Oleks vahava maalida nende peale miskit toredat, aga äkki ma polegi siis tulemusega rahul !? Peab vaikselt uurima, et äkki oleks mu 15 a tirtsul hirmsasti kummikuid vaja, ma võiksin siis neid kaunistada..  ;)

























Kevät tulee ja ettei iskisi kevätväsymys, laitetaan sipulia pöytään! Rehellisesti sanottuna taidan olla ainoa huushollissa, joka siitä tykkää. Muutkin toki syövät pikkasen.... Vaan jotta välttyisivät kuuntelemasta luentoani terveellisestä rukavaliosta ja vitamiineistä... ;)
***
Kevad tuleb ja et kevadväsimus kallale ei kipuks, paneme sibulat lauale! Ausalt öeldes olen ainuke meie peres, kellele sibul meeldib. Teised ikka söövad ka...  et poleks vaja kuulata minu suust loengut teemal tervislik toitumine ja vitamiinid... ;)



Aina ei kuitenkaan sipuli auta. Että 8v tytön iho on mennyt taas todella huonoon kuntoon ja kortisoneista hänen iho ei tykkää, niin päätin kokeilla hänelle mustaherukkasiemenöljyn kuuria (Iho Omega).   Esikoinenkin sitä öljyä tulee nyt kokeilemaan, vaikka hänellä ihon pahimmat ajat tuntuvat  olevan onneksi jo takana! 
***
Alati aga pole sibulast abi. Kuna 8a tirtsu attooppine ekseem on viimasel ajal jälle hulluks kätte läinud, otsustasin proovida, et äkki on abi mustsõstraseemneõlist. Vanem tütar proovib ka selle ära, kuigi tal juba nahk päris heas korras ja hullemad ajad paistavd olevat õnneks seljataga.


Nuorimmainen katseli taivaalla lentäviä lentokoneita ja kysyi, että miten näihin oikein pääsee. Kerroin sitten. Aika jännittävää, sanoi tyttö, mennäänkö heti kokeilemaan!?
***
Pesamuna vaatas taevas lendavaid lennukeid ja küsis, et kuidas nendesse lennukitesse õige sisse saab. Eks siis rääkisin talle. Nii põnev, ütles tirts, kas lähme nüüd kohe proovima!?

7 kommenttia:

  1. Ihanat kumpparit! Minä oon nähny untakin punaisista kumppareista, joita minulla ei ole vieläkään... Tytölle olen kirpparilta ostanut paritkin punaiset nokialaiset varastoon, saa edes sitten tyttö. Ensisyksyksi, kun taas menen töihin tarvitsisi tuollaiset kyllä ostaa, kun on lasten kanssa paljon pihalla. =)

    VastaaPoista
  2. IIk ihanat kupparit, minä myös tarvitsen omat, ettei tarvitse poikien kumppareissa pyöriä, mutta haluan sellaiset oikein piiiitkävartiset, kun täällä on se punkkivaara. Viime kesänä minulla oli 6 kpl ja inhotttttavaaaaa. Nyt hommaan pihatöihin kunnon saappaat. Nokialla on naisille sellaisia valkoisia, mutta niissäkin hiukan matala varsi.

    VastaaPoista
  3. Heidi, Sarppu - Mulla on entuudestaan yli 12v vanhat Nokian mustat pitkäsääriset kumpparit - noiden takia mietinkin pitkään, että ostaako vai eikö :) Ne punaiset nyt vähän niinkuin "paremmat" kumpparit ;)

    VastaaPoista
  4. Keväässä ja syksyssä melkein parasta on märkä maa ja kumpparit!!! On mulla kaikenmaailman goreteksejä vaan rehdit kumpparit on niin mukavat!!

    Mulla päässä pyöriny ajatus pilkullisista saappaista, vaan nuo näyttää kovin houkuttelevilta... Tällähetkellä lompsin valkoisilla ja sini-valkoisilla, nuo olisivat ihanan räväkät vuoroteltaviksi!!

    VastaaPoista
  5. L'hen just täna õhtul oma keskmisele tütrele kummikuid osta. Paraku pean ostma meeste omad, sest naistele üle nr41 ei leia. :o( Mõtlesin siis ka nad lõbusamaks maalida. Esimene kummikupilt on niiiiiii lahe. Ja sibulasüda ka. Mulle sibulad-küüslaugud kõik meeldivad.

    VastaaPoista
  6. Ihanat punaiset kumpparit! Minäkin haaveilen uusista kumppareista, tarvitsisin uudet kyllä. Noin edulliset voisin ostaakin, jos jossain tulee vastaan!

    Sipuli on hyvää ja terveellistä! :) Kivoja kuvia taas sinulla.

    VastaaPoista
  7. Kikka - on räväkät.. tänään laitoin kauppaan mennessä jalkaan ja jotenkin tuli oli, että punaista tarvitaan muuallekin, vähän kuin tasapainottamaan kokonaisuutta ;) Onneksi löytyi punainen kaulaliina :)

    Köögikata - neid ka oli ainult 41-ni, suuremate jalgadega naisterahvastel on kahjuks vist muidu ka jalanõude leidmisega probleeme, no kummikud veel ostad meeste poolelt, aga kui peokinga vaja, siis saab vist tuletikuga otsida...

    Marika - Minustakin näissä oli hinta ihan kohdallaan. Kalliimpia en olisi raaskinut ostaakaan, kun kerran toiset kumpparit kotona olemassa.

    VastaaPoista