perjantai 11. maaliskuuta 2011

Bye Bye Baby!


Eihän siitä ole pitkä aika, kun toisessa blogissa sanoin, että nyt on hyvä auto pyllyn alla ja bla-bla-bla. Hyvälle autolle kävi nyt näin, että päätimme pistää sen nahoiksi..  ee... siis rahoiksi  ;) Suunnitelmissä on ostaa tilalle halvempi kulkuneuvo ja sillä ylijäävällä osalla hieman vauhdittaa Pesän remppaa.  Tänään aamulla kävi mies-kaksikko Helsingista katsomassa autoa ja vei sen jopa autotohtorille tarkastukseen! Vaikka toisen miehen nimi olikin jo aiemmin tiedossa, ei päässäni palikat liikahtanut ennen, kuin hän oli oven takana ja loput palikat asettuivat paikoille vasta silloin, kun pihalle autoa näyttämään mennessä näin toisen miehen. Juu, "tv-stä tuttuja" molemmat, sekä isä, että poika..  Sellaisissa tilanteissa on jotenkin hankala se, että mistä sen tietää, että tykkäävätkö he, että heidät tunnistetaan, vai hoitavatko sellaisia autokauppoja mieluummin ilman julkisuus-leimaa. No en ilmaissut mitenkään "suurta tietämystäni" ;D, nimmareiden pyytämisestä puhumattakaan, joten saatoin jättää itsestäni kuvan, etten tiedä suomalaisesta teatterista hölkäysen pöläystäkään ;P (en kyllä paljon tiedäkään). Ja kyllä, auto sai autotohtorilta aika hyvät paperit ja kaupat tehtiin meillä myöhemmin iltapäivällä kun Mieskin oli kotona. Pääsi meidän 7 h tilaihme nyt Helsinkiin hyvän kotiin iso-vanhemmille, jotka tarvitsivat autossa tilaa myö lapsenlapsille :) Meille ainakin jäi tästä kaupanteosta hyvä mieli, toivottavasti toisellekin osapuolelle!
Kuvassa auto ihan "uutena" viime kesänä, uudet omistajat saivat sen jopa hieman parempana..
***
Sellest pole kaua aega, kui teises blogis kirjutasin, et hea auto on olemas ja seda rada..  Hea autoga juhtus nii, et otsustasime ta nahaks..hups,  rahaks teha ;)  Plaanis osta odavam sõiduriist ja ülejäänud rahaga panna hoogu juurde oma Pesa kordategemisele. Täna hommikul käisidki kaks meest Helsingist autot vaatamas ja viisid selle asjatundlikuks ülevaatamiseks koguni autotöökotta!  Kuigi ühe mehe nimi oli meil juba varem teada, ei hakanud minu peas kõik õigeaegselt tööle enne, kui mees ukse taga seisis! Ja"töö" pea sees sai lõplikult valmis, kui õue autot näitama minnes teist meest nägin. Just, "telekast tuttavad" mõlemad, nii isa kui poeg.. Sellises olukorras on kuidagi keeruline see, et ei tea, kas peab kuidagi väljendama seda "äratundmist", või soovivad nad autot osta nii, et nende tunnetusele tähelepanu ei pöörata. Noh, mina ei näitanud miskitmoodi välja oma "suurt teadmist" ;P, autogrammide küsimisest rääkimata. Seega jätsin endast mulje, et ei tea soome teatrielust mitte puuksugi ;P (ega väga palju ei tea ka..). Aga muidu  juhtuski nii, et auto sai puhtad paberid ja peale-lõunal, kui Mees ka kodus, sai kaubad tehtud. Läks meie 7 inimese auto nüüd heasse kodusse Helsingisse, vana-vanematele, kel oli autos ruumi vaja ka lastelastele :) Meil vähemalt jäi kogu protsessist hea meel, loodetavsti jäi ka teisele osapoolele.
Pildil auto "uuena" eelmisel suvel, uued omanikud said ta isegi juba paremana..

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti löydätte hyvän, halvemman menopelin tilalle. Autot ovat uutena tosi kalliita, varsinkin täällä Suomessa.

    VastaaPoista
  2. Marika - näin se on. Meidän "uudet" autot ovat aina olleet vähintään 6v vanhoja :) Eiköhän auto löydy, kiiretta asian kanssa ei onneksi kuitenkaan ole :)

    VastaaPoista