perjantai 18. maaliskuuta 2011

Pidän taukoa. Pean pausi.


Siinä se, pidän taukoa blogistaniasta. Ei sen kummempia syitä. En tiedä kuinka kauan. Ehkä kuukauden, kaksi, kolme.. vuoden? Ehkä palaan ehkä en. Mökki-blogia tulen päivittämään jatkossakin sitä mukaan, kun homma edistyy. Ja edelleen "mentoroin" 8v tyttäreni "orava ja kettu" blogia. Mutta nyt: Kaikkea kaunista teille kaikille! Tapamisiin!
***
Sedaviisi, lihtsalt pean blogimaailmast pausi. Ilma erilise põhjuseta. Ei tea kui kaua. Võib-olla kuu, kaks, kolm... aasta? Võib-olla tulen tagasi, võib-olla ei tule. Oma Pesa blogi kavatsen ikka edasi kirjutada seda mööda, kui asi edeneb.  Ja ka 8a tirtsu blogi tegemisel hoian tsensuuri ohjad ikka enda käes. Aga nüüd: Kõike ilusat ja head teile kõigile! Kohtumisteni!

6 kommenttia:

 1. Kõike head sulle ka ja edukat ehitamist! Kahju küll aga vahel on puhkust vaja, saan täiesti aru.

  VastaaPoista
 2. Onneksi tämä on sellaista hommaa, josta voi ottaa taukoa, jos siltä tuntuu. Mutta toivottavasti palaat! Olen pitänyt valtavasti kuvistasi ja postauksistasi. Onneksi mökki-blogisi jatkaa, seuraan sitä suurella mielenkiinnolla (haaveilen itsekin joskus omistavani mökin jossakin...).

  Ihanaa kevään jatkoa Eve!

  VastaaPoista
 3. Nähdään taas, teidän tohuja on ollut kiva seurata! Välillä tulee itsekkin blogattua usein, välillä harvemmin, sen mukaan kuinka kulloinkin kerkiää ja jaksaa. =)

  VastaaPoista
 4. Puhka sutsu, lae patareisid, nokitse Pesa kallal ja mis peamine, hakka peagi täiel rinnal kevadet nautima!!!!
  Aga tule ikka tagasi :-)

  VastaaPoista
 5. Jos tuntuu että on tauon paikka niin silloinhan se on pidettävä :)

  Mukava jos mökkiä päivität, niin mielenkiintoinen projekti teillä siinä.

  Mukavaa kevättä sinulle ja perheellesi!

  Kikka

  VastaaPoista
 6. Head puhkust!
  Aga ma ootan ikka VÄGA PIKISILMI Sind tagasi blogima...

  VastaaPoista