tiistai 15. maaliskuuta 2011

Kierrätystä. Taaskasutust

Piitkästä, pitkästä aikaa käytiin eilen nuorimmaisen kanssa kirpparilla. Tuleva kesä mielessä. En löytänyt mitään kesäksi. Ehditiin katsomaan vaan muutama rekki ennen kuin nuorimmainen alkoi tekemään lähtöä neljä keväistä löytöä sylissä. Joten pikainen yleisvilkaisu muille pöydille/rekeille ja kassan kautta kahvilaan. Pari kuva löydöistä:
***
Üle pika, pika aja käisime jälle taaskasutuskeskuses. Eks suvi oli meeles. Aga ei leidnudki suveks midagi. Jõudsime läbi vaadata vaid väikese osa pakutavast, kui pesamuna end juba minekule sättis. Nii, et kiire pilk veel laudade peale ja kassa kaudu kohvikusse. Paar pilti riietest, mis meiega koju tulid :

Nuorimmaiselle housut, kaksi neuletta ja mekko. Tässä kuvassa toinen neuleista ja housut. Menossa isin kanssa alakerran varastoon, avaimet ovat näillä keikoilla aina hänen vastuulla.. :) Tyttö on näköjään koettanut mennä postiluukustakin, kun se on niin likainen :O
***
Pesamuna sai kaks kampsunit, püksid ja kleidi. Pildil siis püksid ja üks kampsidest. Hakkavad issiga keldrisse minema, sellistel puhkudel piiga hoolitseb võtmete eest. Paistab, et tirts on proovinud ka läbi postiluugi minna - nii must teine :O


8v tytölle tuli mukaan pukeutumisleikkeihin erittäin kamala "prinsessamekko" :). Oli tämä puissa-kiipeilija-majojen-rakentaja niin iloinen, että otti ihan pari kunnon hyppyä riemusta :) Nyt saa kesällä mökillä leikkiä prinsessoja ja juosta omenapuiden alla helmat heiluen :)
***
8a tirtsule saime ühe kole-koleda "printsessikleidi" :) Meie puu-otsa-ronija-onnide-ehitaja oli selle üle nii rõõmus, et tegi paar korralikku hüpet kohe :) Nüüd saab suvel majakese juures printsesse mängida ja joosta õunapuude alla kleidisaba taga lendamas :)


Ja tässä vielä kaksi söpöttelijää :)
***
Ja veel kaks nupsikut :)

Nuorimmainen ei suostunut tänä iltana nukahtamaan omassa sängyssä, vaan piti hänelle laittaa patja 8v siskon huoneeseen. Sinne hän sitten simahti.. Saa nähdä, tuleeko pahakin huuto, kun aamulla omasta sängystä herää...
***
Pesamuna ei olnud nõus täna oma voodis magama jääma, vaid talle oli vaja panna maha madrats 8a õe tuppa. Sinna ta siis jäigi kenasti magama. Eks näis, kui kõva kisa tirts hommikul teeb, kui ärkabki hoopis oma voodist...

Lupasin 8v tytölle, että mainitsen täällä myös hänen omasta blogista, mitä hän nyt minun valvovan silmän alla kirjoittelee, tai no ainakin harjoittelee asiaa..  Koetan puuttua mahdollisemman vähän hänen teksteihin yms, mutta olen jo joutunut sensuroimaankin :) Hänen blogi löytyy TÄÄLTÄ  :)
***
Lubasin 8a tirtsule, et teen siin juttu ka tema oma blogist, mida ta nüüd paar päeva on minu valvsa silma all kirjutanud, no vähemalt harjutanud kirjutamist..  Proovin lasta tal võimalikult vabalt kirjutada ja tegutseda, kuid sellest hoolimata olen juba pidanud ka pisut tsensuuri kasutama :) Ja tema blogi leiate SIIT :) See on küll kahjuks ainult soomekeelne..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti