keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Valokuvaalbumi. Pildialbum

Toissapäivänä se sitten tuli. Kun ostin maraskuussa itselleni kameran, sain kaupan kylkiäiseksi mahdollisuuden teettää ilmainen valokuvakirja (Eirikuvat) omista kuvista . Siirsin ja siirsin tätä asiaa, kunnes tuli kiire - tarjous oli voimassa vaan tammikuun loppuun asti. Kiireessä tulee sählättyä. Ei siitä voi kun ottaa opikseen. Mutta sellainen tuli kirjasta (muutama kuva siitä):
***
Üleeile ta siis tuli. Kui novmbris endale uue fotoka ostsin, sain kauabpeale tasuta võimaluse teha album oma fotodest (Eirikuva). Muudkui lükkasin ja lükkasin seda asja edasi, kuni tuli kiire - pakkumine oli jõus ainult jaanuari lõpuni. Ja kiirustades kipub tulema vigasid. Mis muud, kui proovin vigadest õppida. Aga meie pildiraamatukesest tuli selline (mõned väljavõtted):











Aijon teettää sellaisia jatkossakin, kun olen tosi surkea laittamaan valokuvia albumiin, tai noh, ei mulla ees ole sinne mitään laitettvaa, kun kaikki kuvat ovat tietokoneella ja viimeksi on teetetty pieni nippu joulukorttikuvia varmaan pari vuotta sitten...  :O
***
Kavatsen teha selliseid albumeid ka edaspidi, sest olen väga laisk kleepima pilte albumitesse,, või noh, ega nendess albumitesse polegi midagi kleepida, kuna kõik minu fotod on arvutis ja viimati oleme pilte lasknud teha vist paar aastat tagasi, needki jõulukaartide jaoks..  :O

6 kommenttia:

  1. Ma olen ka plaaninud taolise pildiraamatu tellimist, peaks kunagi kätte võtma ja ära tegema. Etem kui album, midagi ei kuku vahelt ära.
    Vanamemm ühe pildi peal tundus nii tuttav et ehmatas lausa ära, vahel inimesed on nii samade näojoontega :)

    VastaaPoista
  2. Villapeikko - minu vanaema, sealt Helme lähedalt :)

    VastaaPoista
  3. hmm :) siis on mingi võimalus et olen kunagi näinud ja on meelde jäänud, ei teagi kohe. Sul veel vanaema täitsa olemas, nii vahva! Mul pole enam.

    VastaaPoista
  4. Aivan ihanan näköinen kuvakirja! Voi kumpa itselläkin olisi energiaa suunnitella taas tuollainen.. Pojan ensimmäisestä puolesta vuodesta tein kirjan, mutta kömpelyyttäni sain siihen kulumaan aikaa monta päivää ;)

    VastaaPoista
  5. Hea möte, töepoolest. Mul on ka arvuti mälu juba fotodest umbes, peaks hakkama tuulutama.

    VastaaPoista
  6. Jellona - mulla meni varmaan pari viikkoa :O .. nooh, olihan siinä kyllä aika monta välipäiväkin :P

    sirtsutirtsu - see on vääga raske töö, et mida võtta ja mida jätta ;) aga tasub küll ettevõtmist :)

    VastaaPoista