maanantai 14. helmikuuta 2011

Puikot heilumaan! Vardad tööle!

Nyt tulee pieni vinkki kaikille käsityön harrastajille. Jos puikot pysyvät kädessä ja neulominen on muutenkin rakas harrastus, niin olet ehkä myös kiinnostunut osallistumaan ihan pikkasen uuden neulekirjan tekemiseen. Sen mahdollisuuden tarjoavat meille kaksi ahkeraa käsityöläistä   TÄÄLLÄ.  Käykää ihmeessä katsomassa! Hyvä mahdollisuus muillekin kurkata käsityökirjan tekemisprosessiin!
***
Nüüd pisut käsitöö huvilistele! Kui vardad püsivad käes ja kudumine muidu ka südamelähedane on, siis ehk on huvi pisut  kaasa aidata ühe toreda käsitööraamatu sünnile. Selle võimaluse pakuvad kaks tragit naist SIIN. Ja neile, kes veel ei tea, siis keel ei ole probleem,  ühendust võib muuhulgas võtta ka eesti keeles ;)  Hea võimalus ka teistele huvilistele piiluda natuke käsitööraamatu tegemisprotsessi!

__________________________________________________________


Täällä on puikkorintamalla ollut hiljaista. Tänään huomasin, että puikkojen sijasta oli joku eilen heiluttanut parvekkeella sormea.. ystävänpäiväkö ollut mielessä!?  :)
***
Meil on vardad saanud puhata juba pea kogu selle aasta. Täna aga märkasin, et varraste asemel oli keegi eile rõdul sõrmele tööd leidnud...  sõbrapäeva puhul vist!? :)2 kommenttia: