maanantai 28. helmikuuta 2011

Sihteerikö?.. Kas sekretär?...

Aamulla laitoin pojalle siistin allekirjoitetun jaksotodistuksen eteisen lipastolle. Illalla etsitiin, että missä se nyt onkaan. Aika pian se löytyi, ei enää niin siistinä ja lapun takapuoli täynnä jonkun kolmannen allekirjoituksia...  Onneksi oli säästänyt etupuolen, kai se oli sihteerin mielestä jo liian täynnä.. Kysyin pojalta, että kirjoitanko opelle viestin, no jos hän vaikka ei kehtaa sellaista todistusta palauttaa. Poika tokaisi, että miksi ihmeessä, sehän  riittää kun hän näyttää etupuolen...  No ei sitten....
***
Hommikul panin pojale kooliviimiseks esiku kummuti peale korraliku allkirjastatud tunnistuse. Õhtul otsiti, et kuhu see on kadunud. Varsti leiti üles, mitte enam nii korralikuna ja paberi tagumine pool täis kellegi kolmanda allkirju... Õnneks oli esimese poole puutumata jätnud, küllap oli see meie sekretäri meelest liiga täis kirjutatud. Küsisin poja käest, et kas kirjutan õpetajale väikese #seletuskirja", kui äkki ei söanda sellist tunnistust tagasi viia. Poiss küsis, et milleks, piisab ju kui ma näitan õpsile esimest külge..  No pole vaja, siis pole vaja.. 

7 kommenttia:

 1. Hehee :D
  Aga see poisi suhtumine on kuidagi tuttav - meil olen ka just mina see, kes kipub probleemi nägema seal, kus noored vaid õlgu kehitavad. Tegelikult mulle meeldib, kuivõrd tolerantseks see maailm muutunud on.

  VastaaPoista
 2. Heh, pikku sihteeri on joskus piipahtanut meilläkin :D
  Yleensä meillä lisätään allekirjoituksen lisäksi paperiin kuin paperiin pari kahvi- tai rasvatahraa. Viimeisin hävetys tuli,kun naapurin kirje eksyi vahingossa meille ja johan senkin päälle oli joku voiveitsen laittanu...

  VastaaPoista
 3. Hih! Tää taas todistaa että pieniltä sihteereiltä pitää kaikki piilottaa! :D

  VastaaPoista
 4. Hahaa, sihteeri oli käynyt laittamassa todistukseen omat väliarviointinsa! :-D

  Meilläkin vielä yritetään piilotella kyniä, vaikka vielä tähän mennessä ei olekaan sihteeri saanut mitään ideoita päähänsä. Olemme kuitenkin kuulleet naapurin ikätoverin tempauksista, mm. iskän läppäri, seinät ja verhot olivat saaneet uuden designin... KÄÄK!

  VastaaPoista
 5. Jos tyttö kyllästyy sihteerinhommiin,niin hommat voisi hoitua ainakin käsialan perusteella lääkärinä. Tuollaista sekasotkukoukeroahan ne reseptit aina on ;)

  VastaaPoista
 6. Janita - ei ne kahvi- ja rasvatahrat ole ihan vieraat meillekään ;)

  MrsAgatha - he vaan tahtovat olla paremmat etsijät kun minä piilottaja :)

  Jassu - kuulostaa tutulta se seinien koristelukin, huokaus.. :)

  Kikka - niinpä, hän onkin jo ahkerana auttamassa kun 8v siskolle rasvoja laitetaan, hänkin sitten laittaa, mitä nyt joskus vähän muuallekin... ;)

  VastaaPoista
 7. :D olipas hauska postaus ;) Kyllä pienet lapset on joskus niin ihania, välillä saa itkeä ja välillä nauraa ja joskus tekee mieli tehdä molempia yhtä aikaa :D Vaikka itselläni ei pieniä lapsia nyt olekaan, mutta sisarellani kyllä on ja siellä saa hauskoja puuhia kyläilyreissuilla seurata. Kuin myös muutaman ystäväni luona.

  VastaaPoista