perjantai 11. helmikuuta 2011

FOTOJAHT "1 m", Valokuvametsästys "1 m"

Sedaviisi varvastel ja väljavenitatult peaks olema enam-vähem 1 m, ehk 100 cm. Ja sellest pikkusest täiesti piisab, et kõik vajalik ja mittevajalik (minu meelest) kätte saada..
***
Näin, varpailla ja venytettynä, pitäisi olla aika tarkkaan 1 m, eli 100 cm.... Ja se riittää just ja just, hakeakseen kaiken tarpeellisen ja ei niin tarpeellisen (minun mielestäni) lähes mistä vaan...



Ta ise muidugi arvab, et on juba palju palju suurem, nii suur, et tema arust pole üldse minu asi, kui temal lae alt riiulilt midagi vaja..
***
Itse hän luulee tietenkin olevansa jo paljon paljon isompi, niin iso, että hänen mielestä ei kuuluu minulle ollenkaan, jos hän tarvitsee jotain katon rajassa olevasta hyllystä...


Teised murravad sama teema üle pead SIIN
***
Toisten kuvia samasta aiheesta voit katsoa TÄÄLTÄ

14 kommenttia:

  1. Ihana! =)
    Voi niitä tahto-taaperoita... :D

    VastaaPoista
  2. Hea, kui kodus kohe meetrine võtta on :)

    VastaaPoista
  3. Väga meeldib piltide tonaalsus, hele ja helge; lisaks mönus tekst ja tydruku näoilme. Vahva!

    VastaaPoista
  4. jaa, need meetrised mehed-naised on ohtlikud, eriti ohtlik on nendega kaasnev vaikus...just siis, just sel hetkel on midagi teoksil :)

    VastaaPoista
  5. Ti:a - täpselt :) täna hommikul, kui ma õigeks ajal kohale ei jõdnud, järgnes vaikusele kõva kisa - tirts põletas sõrme pliidiraua vastu, kui läks ise putru segama... õnneks mitte väga hullult (väike villike sõrme otsas), aga nüüd jätab ehk pudru segamise teistele :)

    VastaaPoista
  6. Voi ihanuus mitä kuvia <3 <3 Tuo sinun tyttösi on kyllä niin suloinen :) <3
    Meillä on kanssa Poika vähän väliä kiipeämässä pöydille ja etsimässä kaikkea äitin mielestä ei niin Pojalle tarpeellista ;)

    VastaaPoista
  7. kusjuures mul tuli selle teema peale esimese asjana meelde just see masendav seik, et meil pole enam meetriseid tegelasi. Aga see pildipaar on võrratu! Ma ikka mõtlen et Sa toimetad vist kogu aeg kodus kaamera kaelas ja sisse lülitatud, sest mina ei saa kunagi sellistele headele momentidele jaole.

    VastaaPoista
  8. Minu pisikesed meetrised neiud on ka juba mulle järele jõudmas :) Aga olid toredad ajad küll!

    VastaaPoista
  9. Nojah, selliseid pilte vaataks hea meelega fotoajakirjastki.

    VastaaPoista
  10. Hommikvõimlemine teeb tuju hääks?
    Kas preili on kassilt šnitti võtnud, et ennastunustavalt ringutab?

    VastaaPoista
  11. Jellona - Niinpä, sun poika yltää jo varmaan vähän pidemmälle kun meidän neiti - taitaa olla muutaman sentin pidempi :)

    Köögikata - kaelas just pole, aga käepärast küll ja vahel on isegi aku täis :) aga ikka endal on tunne, et vaid murdosa jäädvustamist väärivatest olukordadest jääb pildile..

    Killuke - sul on jah, asjalikud piigad juba :) on muideks tore, et oma blogis vahel ka neid aegu/pilte näitad, kui nad alles meetrised olid

    raul - no nüüd ma säran paar päeva kindlasti :)

    A.I.V.O - mis kassi selleks vaja, see tal vist veres, kipub ikka kõrgemale ja kõrgemale :) (tulevane lendur? :O )

    VastaaPoista
  12. Väga kaunis koloriit on neil fotodel!

    VastaaPoista
  13. Esimese hooga vaatasin esimesel pildil et neiu seisab põrandal ja temast vasakul olev kodumasin on pesumasin. Sellise mõttega fotot vaadates tundub neiu nii umbes kolme meetri pikkune.

    VastaaPoista
  14. Oudekki - tänud :)

    Voldemar-August - see oli vahvasti vaadatud :)

    VastaaPoista