tiistai 15. kesäkuuta 2010

Lohdutusruoka. Comfort food

Minun lohdutusruuaksi voisi olla perunasalaatti. Virolainen perunasalaatti, tai oikestaan jonkinlainen pikaversio siitä. Kaupasta Atrian perunasalaattia (minusta se sopii parhaiten). Jotain makkaraa, nakkia tai muuta lihaa, mistä pystyy leikkaamaan suikaleita/kuutioita. Keitettyä kananmunaa ja purkkiherneitä. Määrät silmän ja oman maun mukaan. Koristeluksi sopivat vaikka pikkutomaatit ja ruohosipuli. Että tässäkin ruuassa on kananmunaa, niin teen sitä tosi harvoin. Salaatti on tosi täyttävää ja melkein aina onnistun syömään itteni ähkyyn....



Nuorimmainen tykkäsi kans :)



Huomenna sitten lähetään Viroon. Lähtö osuu jännään aikaan, koska meidän pikkuneiti on oppinut just käymään potalla. Se tapahtui ihan kuin vahingossa ja neidin omasta aloitteesta. Homma alkoi, kun  ei jaksettu tapella vaipan laittamisen kanssa ja annettiin hänen juosta melkein koko viikonloppu kotona ilman vaippaa. Ulos ja nukkumaan mennessä vaippa tietenkin laitettiin, kun siihen saatin neidiltä lupaa ;)  Ja näin se vaan viikonloppuna rupesi itse potalla käymään. Potta oli tytölle tietenkin jo vanha tuttu ja tutussa paikassa ja odotti vaan, että tyttö on valmis .. 
Katsotaan nyt miten meillä se homma rupee Virossa sujumaan.

2 kommenttia:

  1. Hyvää matkaa teille! Ja onnea hajoitteluun! =)

    VastaaPoista
  2. Oi miten herkullisen näköinen salaatti! Nuo on juuri sellaisia herkkuja, joilla minäkin tuppaan saamaan itseni ähky-olotilaan :) Mutta parempi salaattia kuin karkkia..? ;)
    Oikein hyvää reissua ja paljon paljon peukutuksia potalle oppimisen kanssa <3

    VastaaPoista