lauantai 5. kesäkuuta 2010

Juhlapäivä. Pidupäev.

Tasan 8v sitten syntyi minun oma Pikku Myy. Synnytyksestä muistan vain, että olin suutuksissa hoitajille jotka halusivat että synnytän sängyssä puoili-istuvassa asennossa - ei ollut kivaa.. Ja että tyttö oli isompi kuin isommat sisarukset - 4250gr.  Isosta pikkuisesta kasvoi valoisa ja samassa pippurinen tyttönen. Osaa olla hellyyttävän ihana ja myös erittäin jukuripäinen. Tyttö on lahjaksi saanut hyvän pään ja laulu-taidon. Elämä ei kuitenkaan ole aina kohdellut hänet silkkihanskoin. Reilun 1,5 vuoden iässä alkoi paha atooppinen ihottuma, joka on ollut sen jälkeen osa tytön jokapäivästä elämää. Sairaalassakin pari päivä vietetty. Kananmuna-allergia ilmeni samoina aikoina ja kissa-allergia noin vuosi sitten. Kun tyttö täytti neljä, oli hän ehtinyt asua jo viidessa eri osoitteesa, nyt on kuudes menossa. Hänen isä ja minä erosimme kun tyttö oli hieman alle 4v. Kai se kaikki on jättänyt jonkinlaisen jäljen myös tytön luonteeseen. Toivon, että ei vaan negattiivista, haluan uskoa, että se on myös vahvistanut hänet kestämään paremmin elämän kolhuja, mitä meille kaikille väistämättäkin tulee. Eilen vietettiin hänen kaverisynttäreitä ja tänään vuorossa kotisynttärit. Että tänään vietettiin myös koulujen kevätjuhlia (hänen koulussa meri-aiheiset juhlat) ja tyttö sai elämän ensimmäisen todistuksen, niin osa kuvista otettu tänä aamulla koulussa.
***
8a tagasi, 5 juunil sündis minu oma Väike My. Sünnitusest ei mäleta ma suurt midagi, vaid seda, et mind kamandati voodisse pool magavasse asendiss esünnitama ja olin selle pärast üpris pahane. Ja tirts oli suurem, kui vanemad õed ja vend olid olnud - 4250 g. Suurest pisikesest on kasvanud rõõmsameelne, aga ka üpris piprane pisike neiu. Oskab teine olla super tore ja armas, aga ka eriti kangekaelne ja iseteadlik. Tirts on saanud kingiks hea pea ja laulu-oskuse. Täna (laupäeval) sai ta ka oma elu esimese tunnistuse  ja seega meil on tähistatud ka koolide lõppemist ja suvevaheaja algust!


8 kommenttia:

 1. Onnea teidän 8-vuotiaalle!!

  Meidän samaa "vuosikertaa" oleva tyttönen on samaa sorttia, ihana mutta myös varsinainen junttapulla.

  Mitä ihastuttavia herkkumuffinsseja juhlan kunniaksi nautittekaan!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut reippaan oloiselle 8-vuotiaalle! =)

  VastaaPoista
 3. Iloiset onnittelut isolle tytölle! Meillä vietettiin synttäreitä eilen. =)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille onnitteluista! Tyttö on tosiaan reipas ja omatoiminen, välillä liiankin... luule jo olevansa niin iso, ettei tartte ilmoitella jos menee moneksi tunniksi kavereiden kanssa kylille...
  Päätin tosiaan tälläkertaa tehdä perinteisen kakun sijasta koristeltuja muffineita (cupcakes ;) ja lapset tykkäs! Sisällä mansikkaa, liivatteella hyydytettyä vaniljakastiketta, koristeena kermavaahtoa, sokerimassaa, marsipaanikoristeita ja marenkia (paitsi tyttöni kakussa oli marengin tilalla mansikka)

  VastaaPoista
 5. Minultakin myöhästyneet onnittelut 8-vuotiaalle jukuripäälle! :-D Kaunis tyttö ja hyvä, että omaa tahtoa löytyy. Sitä tarvitaan, että tässä elämässä pärjää.

  VastaaPoista
 6. Suviselt päikest täis önnesoovid tirtsule.
  Too pilt, kus ta fotoka poole jookseb, on imearmas!
  Ja too musa, mis sul taustaks on kah mönna. Ma poleks arvanudki, et mulle soomekeelsed laulud meeldida vöiksid, aga vot see meeldib küll.
  Päikest

  VastaaPoista
 7. Ihana tyttö, onnittelut sinne! Ja nuo leivokset, NAM!

  VastaaPoista
 8. Jassu, Kirsikka - Kiitos!

  Sirja - Tänud! Muusikaga on nii, et tuleb need õiged laulud leida ;)

  VastaaPoista