sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Sadepäivien iloja. Sajuste päevade rõõmud.

.. ei täällä tänään kyllä pahemmin satanut ole, aamulla vaan jonkun verran, mutta eilisestä jäi jotenkin sateinen fiilis päälle. Sitä piti sitten hoitaa pois herkutelemalla. Tällä kertaa pika-vale-pavlovalla. Just äsken keksin sille sen nimen, jos joku tietää sille virallisen nimen, niin lupaan käyttää jatkossa sitä. Eli kaupasta marenkipohat, pari kourallista mansikoita ja vaniljakastiketta/vanukasta sitä viimeistä ihan oman mieltymyksen mukaista, mitä paksumpi sen parempi ja hyytelösokeria. Ja ei kun vaniljakstike marenkin päälle mansikkaat vaniljakastikkeen päälle ja hyytelösokerista kiille mansikoiden päälle, valmis kymmenessä minuutissa. Lipastopuutarhastani koristeeksi pari mintun lehteä ja nam. Kyllä, kyllä, ne jotka ovat lukeneet blogiani pidempää tietävät, ettei tämä voi olla meidän perheessa oikein mahdollista, kun yleensä ruuissani ei saa olla maitoa, eikä munia. Nyt on kuitenkin poikkeustila, joka kestää ensi perjantaille asti, eli minun neljä vanhinta lastani ovat viettämässä aikaa isäänsä kanssa. Vilkutan lapsilleni,jos satuvat lukemaan tätä ja lupaan korvata sen marenkiherkun jollain toisella herkulla heti, kun ollaan taas saman katon alla.
***
.. kuigi täna eriti ei sadanud, jäi eilsest vihma-fiiling peale ja see oli vaja kuidagi välja ravida. Ikka millegi magusaga. Besee, maasikate ja vaniljakreemiga. Kõik kraam poest koju ja kodus 10min kokku ladumiseks ja võid maiustama hakata, nam..

Olen tässä selaillut meidän Korkeasaaren kuvia ja sateisen fiiliksen ja kylmän ilman karkottamiseksi laitan näistä vielä muutaman lämpimän ja kesäisen tänne esille. Ihka aitoja ja alkuperäisiä. Ja yhdessä kuvassa näkyy jopa eläimiäkin ( jos muurahaisia eläimiksi lasketaan )
***
Ja vihmase-fiilingu ära ajamiseks tuleb vaadata suviseid pilte. Seekord vaatasin meie neljapäevase Looma-aia reisi pilte, ja mõned panen veel siia ka üles. Ühe pildi peal on koguni paar looma näha, kui just sipelgaid loomadeks lugeda...Ja tästä lähtevät päivät taas lämpenemään ennemmin tai myöhemmin, sanokaa minun sanoneen..
***
Ja uskuge või ärge, aga nüüd lähevad päevad jälle soojemaks! Varem või hiljem, ütlen mina!

MUKAVAA ALKAVAA VIIKKOA KAIKKILLE JOTKA TÄÄLLÄ KÄYTE! JA KAIKILLE MUILLE KANS!


ILUSAT ALGAVAT NÄDALAT KÕIGILE, KES TE SIIN MINU KRIBAMISI IKKA LUGEMAS KÄITE JA TEISTELE KAH!

2 kommenttia:

  1. Voi, kun herkullisen näköistä! Nam!!! Ja kauniita kuvia korkeasaaresta.

    VastaaPoista
  2. Slurp! Täytyykin muistaa tämä ohje, älä vaan poista sitä, että löydän sen tarvittaessa täältä! :-D

    Todella upeita kuvia!

    VastaaPoista