torstai 17. kesäkuuta 2010

Reissupäivä. Päev möödus reisides.

Aamulla miehen työautolla Hesaan Makasiiniterminaalin. Reilu tunti aikaa laivanlähtöön, eli pikainen pyörähdys kauppatorille eväitä ostamaan. Satamassa ihmeteltiin laivoja ja lokkeja. Laivassa nukuttiin iso osa matkasta. Sitten Viron papan kyydissä Tallinnan Linjaautoasemalle. Kolmevarttia aikaa bussin lähtöön, joten käytiin "kahvilla" ja ihmeteltiin busseja. Ja sitten - linjaautossa on tunnelmaa, 2,5 tuntia! Oli siellä ainakin kaksi koiraa tytön ihmeteltäväksi. Toinen lehmän kokoinen ja toinen hanskan kokoinen. Vihdoin viiden jälkeen  Viljandin linjaautoasemalla, - sieltä löytyy muuten Viron ainoa Anttilan tavaratalo! Ja sitten reilun 2km kävelylenkki määräpäähämme. Tyttö käveli lähes koko matkan, joten kävelylenkki kesti reilun tunnin... Meilä oli oikein hauskaa!

Ajoissa satamassa 

Aikaa ihmetellä lokkeja ja laivoja
Talinnan Linjaautoasemalla


Linajaautossa


Kävellään (halus tulla kuvatuksi rattaissa!) mamman luo.
Ja se kirkko ei oikeasti ole vinossa, vaan kuvaaja.. Kuvaaja kävi muuten vuonna 1989 kyseisessä kirkossa kesäduunissa. Vanhasta neukka-armejan ladosta tehtiin taas kirkko.. lattiata kaivettiin ylös pari metria kellaritiloja varten ja kun ennevanhaan oli tapana haudata porukkaa isojen tautien aikana myös kirkon lattian alle, niin  arvaatte varmaan mitä kaikkea sieltä ylös kaivettiin..

Terkkuja kaikille Virosta!

Huomenna mennään shoppailemaan meille tapettiliimaa ja patjoja :)

4 kommenttia:

 1. Mmmmmmm...kui armas. Pilte vaadates petan end isegi korraks ära. Oleksin justkui ühe jalaga juba eestis. Naudi!

  VastaaPoista
 2. Oi miten mahtavia kuvia! Sinulla on aivan tavattoman suloinen tyttö siellä! <3 <3
  Ja tuo kauppahallin herkkutiski on melko herkullisen näköinen :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia,näitä katselee mielellään..Olen käynyt Tallinnassa,2 kertaa ja kyllä tekis mieli uudestaan,hyviä reissuja molemmat,oli kivasti aikaa kuljeskella eripaikoissa siellä ja sit takaisin laivalla.:)

  VastaaPoista
 4. Oikein ihanaa matkaa teille! Ihanan aurinkoisia kuvia, toivottavasti aurinko paistaa koko matkanne ajan!

  VastaaPoista