torstai 10. kesäkuuta 2010

Koukussa. Sõltlane

Olen näköjään koukussa Lee Child'in Jack Reacher sarjaan. Siis kirjoihin. Ensimmäisen ostin vahingossa muutama vuosi sitten jostain kirjakaupan alesta. Sen jälkeen on ollut pakko osta jokainen uusi ilmestynyt kirja.. Siis kuvitelkaa, toimintajännäreitä.. Eilen aloitin uusimman 500 sivuisen opuksen (mies osti sen kesäloman alkamisen kunniaksi) ja nyt lopetin.. olen vanhuutta hidastanut tahtia... ;)
Nuorimmaisen oksennustaudista ei ollut tänään enää jälkeäkään. Olisiko syypänä "tautiin" ollut se vessanpöntön pesu, miltä mä sen eilen aamulla yllätin... Tai oliko kenties kaiken muun lisäksi nuollutkin hieman sitä polkupöyrää, mitä mieheni eilen aamulla kotona kunnosti..
***
Olen ilmselt muutunud sõltuvaks Lee Child'in raamtusarjast, mis räägib Jack Reacherist. Esimese raamatu sellest sarjast ostsin kogemata soodusmüügist mõned aastad tagasi ja peale seda olen ostnud kõik, mis Soomes ilmunud. Ja oleks siis, et mingid naistekad, või filosoofilised või romantilised raamatud.. ei ei, mitte sinnapoolegi.. Ikka põnevust ja rusikate kolinat..  Eile alustasin kõige uuemat (mees vaheaja algamise puhul ostis) 500 leheküljelist oopust ja hetk tagasi lõpetasin. Vanadus teeb vist aeglasemaks.. ;)
Meie pesamuna oksendamisest polnud täna enam lõhnagi. Millest see eilne oli põhjustatud, kes teab. Ehk eile hommikusest vetsupoti pesemisest, millelt me teda üllatasime, või jalgrattaõlist, mida ta lisaks peale määrimisele oma sõrmedest limpsida võis. Ükskõik, pea-asi, et möödas.



2 kommenttia:

  1. Midaaaaa? 500 lehekülge nagu naksti? Tahan kaaaaaa!!! Aga hetkel veel kool käimas ja hea ju öhtal kümmegi lehekülge lugeda jaksan.
    NO mis siis ikka, vaheaeg on lähedal ja siis annan silmadele valud!

    VastaaPoista
  2. Mainio mutakoura ja herkkä vaalea hipiä!

    VastaaPoista