sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

FOTOJAHT "Kandiline", Valokuvametsästys "Neliskulmainen(?)"

Kandilisi asju on kodu täis. Aga nüüd ei viitsinud klõpsima hakata ja otsustasin otsida kandilisi hetki viimase kuu aja jooksul klõpsitud piltidest. Üht-teist ikka leidus. Kui nüüd kahe viimase pildi "kandilisuse" kahtluse alla  panna, siis peab vaatama ainult esimest pilti kus mitu kandilist kivi peal ja paar juba pea-aegu kandilist sokki.. Sokkidel oli ikka oma otstarve kah, nimelt olid siibrid nii madalal, et kippusime neile peaga otsa jooksma. Punased sokid oleks muidugi paremad olnud... Aga haisevates sokkides on omad edud  .. hüi.. küllap arvate millised..
***
Neliskulmaisia ja kuutiomaisia juttuja on huusholli täynnä, mut en viitsinyt ruveta näitä tänään kuvaamaan ja lisäsin haastetta päättämällä löytää sopivat kuvat viimeisen kuukauden aikana napatuista kuvista. Jotain löytyikin. JOs nyt kahden viimeisen kuvan neliskulmaisuuden ja kuutiomaisuuden haluaa kyseenalaista, niin sitten voi katsoa pelkästään ekaa kuvaa, siinä aika monta sopivanmuotoista tiilta kivassa kasassa ja pari jo melkein sopivanmuotoista sukkaakin.... Sukilla oli tärkeä tehtävä - pellit oli sen verran matalalla, että juostiin päähän monta kuhmua, ennen kuin tajuttiin laittaa sinne "varoitussukat". Punaiset olisi ollut tietenkin vielä paremmat, mutta haisevissa on omat edut.. yäk.. arvaatte kait istekkin..










Teiste kandilised pildid leiad siit
***
Lisää neliskulmaisia ja kuutiomaisia löytyy täältä

7 kommenttia:

  1. Kandilisel pingil tulevad kandilised mõtted...
    iltaka

    VastaaPoista
  2. sokid on mõnusalt seda kandilisust rikkumas :)
    või on see hoiatus, et kui sokke ei pesta, siis seisavad need nurgas nagu karbid :)

    VastaaPoista
  3. Esimese kommentaari jätkamiseks: tundub, et kandilisi mõtteid ei ole ammu mõeldud, rohi nõnna pikk...

    VastaaPoista
  4. Kõik on kenad! Vankripildis aga eriline võlu!

    VastaaPoista
  5. Tahaks tagasi lapsepõlve...onuga hobuvankril naaberkülla poodi kolistada ja Sajaanide limonaadi ning moonisaia saada.

    VastaaPoista
  6. Esimene pilt ajas kohe südamest naerma (kusjuures me kuivatame tihtipeale ahjusiibri otsas asju), teised kaks on mõnusalt nostalgilised...

    VastaaPoista
  7. Kärryjen kuva on ihastuttava, kaunis ja tunnelmallinen kuva.

    VastaaPoista