maanantai 4. maaliskuuta 2013

Suunnitelma. Plaan.

Kypsyttelen pikku aivoissani erilaisia suunnitelmiä, että miten pystyisin nyt, kun reilun vuoden opiskelurupeama on onnellisesti ohi, jatkamaan tätä blogi-harrastustani jotenkin järkevämmin. Mitä todennäköisemmin aloitan ihan uudella blogilla, johon työnnän niin valokuvauskokeilut, arjen sattumukset,  mökkihöpinät ja satunnaiset muut innostukset ja - älynväläykset (nämä viimeiset ovat, ikävä kyllä,  viime vuosina vähentyneet). Takaraivossa potkii myös eräs vanha unelma... saas nähdä, uskallanko lähteä toteuttamaan. Jos lähden, niin blogi tulisi mitä todennäköisemmin olemaan myös sen unelman ensimmäinen väylä ihmisten ilmoille. 
 Hups, taisin tässä just äsken laittaa itselleni aikamoisen kasan paineita saada jotain aikaiseksikin... minä ja minun suuri suuni..
***
Küpsetan oma väikestes ajudes plaani, et kuidas suudaksin nüüd, kui pisut üle aasta kestnud koolitööde tegemine õnneliku lõpu on saanud,  natukene mõistlikumalt jätkata oma kallist blogi-harrastust. Tõenäoliselt alustan päris uue blogiga, kuhu siis lükkan nii oma  pildistamise katsetused, igapäevased sekeldused, suvekodu jutud ja igasugu muud juhuslikud asjad, mis hetkeks ( või pikemaks) minu tähelepanu pälvivad. Kusagil ajude tagumises nurgas kolistab ka üks väike vana unistus... eks näis, kas leian piisavalt eneseusku, et hakata seda teoks tegema. Kui leian, siis saaks blogi olema sellele unistusele esimene koht, kus päevavalgust näha.
Ohohh, nüüd kui pea-aegu nagu lubatud, siis peab vist miskit tegema ka...  mina ja minu suur suu..


Ja nyt nuorempien tyttöjen kehittämä kaunis "vannemekko", jonka salaisuus piilee....

Ja nüüd siis meie nooremate tirtsude arendatud "laiahelmaga kleit", mille saladuseks on...


mekkoon sinisillä nauhoilla kiinni solmitussa uimarenkaassa!

kleidi külge siniste paelta sõlmitud ujumisrõngas!


Hengailen kait nyt tässä vanhassa blogissa vielä tovin.

Jõlgun nüüd ilmselt mõned ajad veel siin vanas blogis.

2 kommenttia:

 1. Harmi kun ei itse tuota keksinyt silloin vnhojen tanssien alla!! Olis tuollaisen väsännyt ja säästänyt vannehameen hinnan ;)

  Jotain yrittämiseen liittyvää ajatuksissa?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no sanos muuta! ;) Sanotaan vaikka niin, että tarkoitus olis kehitellä harrastuksestani päivätyöni ohella tapahtuva jonkinlainen enemmän tai vähemmän säännöllinen toiminta, mistä sitten hyvässä lykyssä saisi kustannettu tämän samaisen harrastuksen ja jos joskus tulevaisuudessa vielä karkkirahaakin jäisi, olisin eri tyytyväinen, eli ei mitään vakavaa yrittämistä. Mutta ajatus on tosiaan viel ihan raakile ja kaipaa kehittelyä.

   Poista