perjantai 22. helmikuuta 2013

Tikkaria ja jäätelöa. Pulgakommi ja jäätist

Talvevaheajast on järel veel paar päeva. Suusatama ei jõudnud meist keegi. Õnneks mõned meist jõudsid uisutama, kelgutama ja ujuma. Täna, kui pesamunaga ujuma läksime, hõikas tirts veel uksevahelt kojujääjatele: Kui te mu põrsaga ( ärge küsige, et mis põrsaga, mul pole aimugi) vahepeal mängida tahate, siis pidage meeles, et tema nimi on printsess Okasroosike.
 Kui ujumast koju jõudsime, vaatasime  koos suuremate tirtsudega netist  müügis olevaid  maju ja leidsime ühe uhke ja toreda ja hinnalt väga soodsa  (mis muidugi ei tähenda, et meil sellise jaoks vara oleks). Lubasin ajutises (loodetavasti) meeltesegaduses lastele, et kui lotost võidame, siis ostame ära. Lapsed siis mõtlema, et mida muud nad sooviks, kui lotost suurema summa võidaks. Noh, kes tahtis arvutit ja kes paremat arvutit aga meie Vivi teatas, et tema tahaks kolm pulgakommi ja kolm jäätist.
***
Hiihtolomasta ei ole enää paljoa jäljellä. Ei ehtinyt meistä kukaan hiihtämään. Onneksi jotkut ehtivät sentään pulkamäkeen, luistelemaan ja uimaan. Tänään uimaan lähtiessään huikkasi nuorimmainen kotiin jääville isommile sisaruksille, että jos te täällä haluatte leikkiä mun porsaalla (älkää kysykää, että millaisella, mulla ei ole hajuakaan), niin muistakaa, että sen nimi on prinsessa Ruusunen!
Kun oltiin jo tultu uimahallilta kotiin, katsottiin isompien tyttöjen kanssa huvikseen netista myynnissä olevia omakotitaloja. Löydettiinkin oikein upea ja kiinnostava kohde ja hintakaan ei ollut paha (se ei silti tarkoita, että meillä olisi sellaiseen vara). Tilapäisessä (toivottavasti) mielenhäiriössä lupasin lapsillle, että jos voitetaan lotosta, niin ostetaan pois. Siitä sitten alkoi tytöt miettimään, että mitä muuta ne haluais jos voitettais. No, joku halusi tietokonetta ja joku parempaa tietokonetta, mutta meidän Vivi ilmoitti, että hän haluaisi
  kolme tikkaria ja kolme jäätelöä

pilt Mona ballilt
kuva Monan vanhojentansseista

2 kommenttia:

  1. Talon minäkin ostaisin, järven rannalta tai metsän keskeltä, jos lottovoitto kohdalle osuisi. Pitäisi vaan ensin muistaa lotota!!

    Meilläkin teinityttö tanssahteli vanhat. Olihan se sellainen päivä prinsessana juttu. Ja rahaa meni, huh! Onneksi on muutama vuosi ennenkuin seuraavat tanssit on.

    Kiva kuulla teistä :)

    VastaaPoista
  2. Kikka - juu, meni rahaa, meni.. täs nyt syödään vähän aikaa kynsiä ja kun pojallekin pitää ysin päättäjäisjuhliin hommata joku puku, niin ruokavalio ei lähiaikoina paljon monipuolistu :)

    VastaaPoista