perjantai 17. joulukuuta 2010

FOTOJAHT "Võimas", Valokuvametsästys "Mahtava"

Mul pole pilte millestki võimsast. Vähemalt kõlblikke selliseid. Midagi suutsin siiski selle sõnaga kokku viia. Pean siin nüüd tunnistama, et ilutulestikud on minu meelest ühed võimsad värgid. Mulle hirmsasti meeldib neid vaadata. Väike süümekas kuulub ka asja juurde - sellised raha ja saaste õhku loopimised on ju täiesti mõtetud! Ise ma pole elus ühtki raketti õhku lasknud, kui just säraküünlaid sellisteks ei loeta... Aga jah. Ilutulestikke vahel ikka näeb ja vahel päris võimsaid. Kuid ma ei ole veel õppinud neid pildile jäädvustama...  korralikult. Eks ma vahel umbropsu ikka proovin ka, aga tulemused äratavad rohkem sedalaadi küsimusi, et mida sa õige oled pildistanud... Vaadake kasvõi ise:
***
Mulla ei oo kuvia mistään mahtavasta. Ainakin kuvissani mikään ei näytä kovin mahtavalta :) Jotain kuvia kuitenkin sain siiheen aiheeseen yhdistettyä. Täytyykin tässä tunnustaa, että tykkään hurjan paljon ilotulituksista. Huono omatunto kuuluu asiaan - rakettien ampuminen on mielestäni ihan järjetön touhu! En ole itse ikinä päästänyt ilmaan yhtään rakettia, korkeintaan muutaman tähtisadetikun. Mutta joo. Ilotulituksia tulee aina silloin tällöin vastaan ja joskus ihan mahtavia sellaisia. Valitettavasti en vaan ole oppinut kuvaamaan niitä..  siis kunnolla. Kyllä mä siis kuvannut oon, mutta tulokset herättävät sen tyyppisiä kysymyksiä, että mitä sinä nyt taas olet oikein kuvannut..  Katsokaa vaik itse:






Loodetavasti kunagi saan ilutulestikust pildi, kus näha rohkem võimsust ja vähem tshiki-brikit..  :)
***
Toivottavasti saan vielä joskus ilotulituksista kuvan, jossa näkyy enemmän mahtavuutta ja vähemmän sim-sala-bim'iä ..  :)


Ja teiste nägemused VÕIMSUSEST on näha SIIN
***
Toisten metsästäjien käsitykset MAHTAVASTA löydät TÄÄLTÄ

11 kommenttia:

  1. Vägevad igatahes :) Eriti see, mis spermide rünnakut kajastab :D

    VastaaPoista
  2. Absoluutselt. Ma lähen alati samamoodi silda. Elus on kaks imelist kogemust olnud - kunagi oli selline asi, nagu rahvusvaheline ilutulestiku festival Haapsalus. Seal mere kaldal - hulluks ajas, nii vägev. Ja nagu dirigeeritud, korralik etendus.
    Ja teine kord Toompeal,juhuslikult olin vaateplatvormil ja ka kahur oli kusagil väga lähedal, vaade linnale. See vöttis hingetuks.

    Videot on vaja, see on ajas kulgev etendus, yksikvötted ei anna palju.

    VastaaPoista
  3. Ma olen ka üritanud, tulutult. Aga see kolmas, tulilinnuga, on lahe.

    VastaaPoista
  4. Ahjaa, seda ka veel, et mulle ka väga meeldib ja korra sai ka Haapsalus vaadatud.

    VastaaPoista
  5. Inimese kohta kes ise ühtegi raketti lasknud pole ja üldse on sellise ettevõtmise suhtes veidi eemalekallutatud olekus, on Sul päris põhjalik kollektsioon ilutulestiku fotosid.
    Hm. Täehelepanuväärne.

    VastaaPoista
  6. Valokuvaaminen on kyllä välillä vähän hankalaa, varsinkin nyt kun luonnonvaloa on niin vähän. Ja tietysti vaikuttaa se, että kuvailen tavallisella pikkukameralla...

    VastaaPoista
  7. Päris võimsad, aga kunstipärased hetked pildile võetud...
    ;)
    Mulle igatahes meeldivad.

    VastaaPoista
  8. Need pildid koos selle jõululauluga, mis taustaks tuli, annavad küll elamuse, et midagi võimast on õhus :)

    Kena jõuluaega Su suurele perele ja Sulle endale!

    VastaaPoista
  9. Ilutulestikus on nii palju salapära ja ilu ja midagi mida ei saa käega katsuda. Oled nii kenasti need hetked kinni püüdnud!

    VastaaPoista
  10. Ma tahaks ka osata ilutulestikku pildistada aga hetkel jääb nii kaamera võimekusest kui ka enda oskustest puudu, et pimedas taevas säravat tuledemängu teravalt pildile saada. Samas, sellised pikema säriajaga pildid on teinekord just lahedamad, sest niimoodi on liikumine selgemini näha. Ei oskagi siit lemmikut valida, kõik on omamoodi lahedad :)

    VastaaPoista