torstai 2. joulukuuta 2010

Pikkukortteja. Väikseid kaardikesi.


Tänään ollaan kahdestaan kotona ollessa askarteltu nuorimmaisen kanssa pikkuisia joulukortteja. Leikattu, liimattu, painettu tekstejä.  Että tyttö tekee näitä hommia vielä omalla rennolla tyylillä ja paljon neuvoja ei kuuntele, niin piti vaan huolehtia hänelle samat välineet kuin itselle ja niin saatiin kumpikin rauhassa askarrella. Puolessa tunnissa saatin aikaiseksi aikamoisen läjän silppua ( lähinnä tytön tuotantolinjalta ) ja nipun pakettikortteja.
***
Täna oleme pesamunaga kahekesi kodus olles teinud väikseid jõulukaarte. Oleme lõikunud, liiminud ja printinud teksti. Kuna tirts teeb selliseid asju veel endale omase vaba-stiiliga ja palju nõuandeid kuulda ei võta, siis polnud vaja muud kui organiseerida tirtsu ette täpselt samad materialid ja vahendid kui endale ja nii saimegi kumbki rahus tegutseda. Poole tunniga saime tehtud suure hunniku paberitükikesi (põhiliselt tirtsu tootmisliinilt) ja väikse hunniku kaardikesi.

2 kommenttia:

  1. Oletko itse kirjoittanut nuo tekstit kortteihin? Kuinka kaunis käsiala!

    VastaaPoista
  2. Marika - ei ole itse kirjoitettu teksti, tuli joskus ostettu sellainen leimasin.. Ja vaikka joskus aikoja sitten saikin vuoden päivät kalligrafia harjoiteltu, niin näin tasaista jälkeä en aikaiseksi saa... tuskin sain silloinkaan :)

    VastaaPoista