lauantai 11. joulukuuta 2010

Tanssia ja piparintuoksua. Tantsu ja piparkoogilõhna.

Tänään kävin VVS-n (Vantaan VoimisteluSeuran) joulunäytöksessä katsomassa mm. myös oman kolmen vanhimman tytön esiintymisiä. Ihan hienosti meni jokaisella! Mutta, miten suloiset olivatkaan ne kaikkein pienimmät esiintyjät, kolme-neljä vuotiaat! Nyt kyllä täytyy se meidän nuorimmainenkin saada ensi vuonna johonkin ryhmään mukaan! Olin näytökseen varustautunut kun ammattilainen, oli mukana kamerat ja kameranjalat.. melkein yhtä tyhjän kanssa, kun salama ei riittänyt melkein mihinkään. Onneksi videolle sain kaikki tanssit ihan kohtalaisesti (en ole vielä keksinyt, miten ne videot saisi levyltä tietokoneelle.. formaatti on jotenkin outo) joten edes jotain jää lapsille tästä päivästä muistoksi. Esikoisesta sain jotenkin ihmekaupalla ihan iloisen jouluisen kuvan napattu.  (hän tanssii hiphop'ia Rascalz Juniorieden muodostelmajoukkueessa)
***
Täna käisin VantaaVõimlemisSeltsi jõuluetendusel vaatamas muuhulgas ka oma kolme vanema tirtsu esinemisi. Kõigil läks täitsa hästi! Aga, kui imevahvad olid seal need kõige pisemad esinejad, kolme - nelja aastased! Nüüd on selline tunne, et peab selle meie pesamuna ka järgmisel sügisel mõnda rühma sokutama. Läksin etendusele nagu mingi proff kohe - kaasas kaamerad ja statiivid ja puha..  aga võta näpust, ilma korraliku lisa välguta polnud seal midagi teha :(   Õnneks sain tirtsude tantsud miskitmoodi videole võetud ( ma pole veel suutnud välja mõelda, kuis need videod plaadilt arvutisse saab - mingis väga imelikus formaadis ), nii et vähemalt midagi jääb lastele mälestuseks. Vanimast tütrest sain imekombel ühe päris rõõmsa jõulude eelsesse aega sobiva pildi :)

Piparkakku-postauskin on pian tulossa. Viimeiset piparit mollottavat parasta aikaa keittiön työtasolla ja odottavat kuorrutuksen kuivumista - kuorrutukset, nähkääs, on meidän huushollissa ihan MUST juttu. Mitä runsaampi kuorrutus, sen parempi pipari, ainakin toiset meistä ovat vahvasti  sitä mieltä...
***
Piparkoogi postitus tuleb ka varsti. Viimased piparkoogid pikutavad köögis laual ja ootavad glasuuri kuivamist - sest glasuur, vaadake, on meie majapidamises täiesti MUST värk. Mida paksum glasuur, seda parem piparkook, vähemalt mõned meist on kindlalt sel arvamusel...

6 kommenttia:

 1. Itsekin välillä turhaudun, jos kuvat ei millään onnistu, vaikka kuinka yrittäisi. Ja juuri se valo... Mutta tuo yksi kuva on aivan mainio :)

  Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
 2. See on lausa imeline foto. Täis jõulumüstikat ja -rõõmu.

  VastaaPoista
 3. Killuke - Oo, tore, katsun täna ära teha :)

  Purnau - ei auta, kun laittaa lisäsalama joulupukin listalle, jotenkin tuntuu, että sillä listalla alkaa olla aika pljon valokuvamiseen liittyvää..

  Köögikata - ...ja tantsimise rõõmu :) seekord õnnestus miskit sellest pildile saada :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tanssijatyttö teillä!

  Mekin pääsimme eilen tytön balettikoulun joulujuhlaan ja ne 3-4 vuotiaat ovat kyllä niin hellyyttäviä ja hassuja!
  Onneksi otimme kameraan lisäsalaman mukaan, sen avulla kuvat onnistuivat yllättävän hyvin vaikka pimeää olikin.

  VastaaPoista
 5. Jassu - :) niin, kun teidän Nellin kuvia katsoo, niin ajatus laittaa meidän nuorimmainen ensi syksynä tanssimaan vahvistuu entisestä :)

  VastaaPoista